Απίστευτη ατμόσφαιρα στο «Μπομπονέρα», έκανε το VAR να… τρέμει (vid)
Ο διαιτητής της αναμέτρησης της Μπόκα Τζούνιορς με την Ντεφένσα Χουστίθια πήγε στο VAR για να δει μια αμφισβητούμενη φάση, ωστόσο αυτό έτρεμε από την απίστευτη ατμόσφαιρα στο «Μπομπονέρα».
Η τρέλα των Λατινοαμερικάνων για το ποδόσφαιρο είναι γνωστή. Χορός, τραγούδι και απίθανος ρυθμός συνθέτουν το σκηνικό σε όλα τα γήπεδα, με τους οπαδούς να δημιουργούν μια εξαιρετική ατμόσφαιρα.
Το «κάστρο» της Μπόκα Τζούνιορς, το «Μπομπονέρα» είναι μια από της πιο «καυτές» έδρες του κόσμου, με τους πιστούς οπαδούς των «Xeneizes» να αποτελούν το 12ο παίκτη για την ομάδα τους.
Το γύρο του διαδικτύου κάνει τις τελευταίες ώρες ένα βίντεο από το τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι της Μπόκα Τζούνιορς, με αντίπαλο τη Ντεφένσα Χουστίθια, στο οποίο ο διαιτητής δυσκολεύεται να δει μια φάση στο VAR, λόγω του… σεισμού που προκάλεσαν οι οπαδοί των γηπεδούχων!
Μάλιστα ο ρεφ της αναμέτρησης χρειάστηκε να κρατήσει την οθόνη, ενώ η εικόνα «κοβόταν»…
Me volví loco cuando ví esto. La Bombonera late. El mejor estadio del mundo ??? pic.twitter.com/aHRR6ZX8J0
Η υπερβολική χρήση των smartphones συνδέεται με σημαντικές αλλαγές στον τρόπο που λειτουργεί ο εγκέφαλος, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στη διαχείριση των συναισθημάτων
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Η 38η και τελευταία αγωνιστική της Euroleague ξεκαθάρισε την κατάσταση της εξάδας, με τις ομάδες που απομένουν για τα play in να έχουν μπροστά τους -πέρα από τα play off- και μια αρνητική παράδοση…
Ο Ολυμπιακός κατέλαβε την 1η θέση στην κανονική περίοδο της Euroleague και Παναθηναϊκός την 7η. Δείτε πως μπορούν να «πέσουν» μαζί οι δύο «αιώνιοι» στα πλέι οφ της διοργάνωσης.