
Θεσσαλονίκη: Δίωξη για πλημμελήματα στους δύο συλληφθέντες από το ΑΠΘ
Σε βαθμό πλημμελήματος η ποινική δίωξη στους δύο συλληφθέντες στη Θεσσαλονίκη.
Ποινική δίωξη σε βαθμό πλημμελήματος άσκησε ο εισαγγελέας εις βάρος των δύο συλληφθέντων στο ΑΠΘ στη Θεσσαλονίκη.
Ο 48χρονος κατηγορείται για εξύβριση, ενώ ο 24χρονος για διατάραξη κοινής ειρήνης απόπειρα απρόκλητης σωματικής βλάβης, απείθεια, αντίσταση, οπλοφορία, σύμφωνα με το grtimes.gr.
Ο πρώτος παραπέμφθηκε να δικαστεί στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο και ο δεύτερος στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης.
Συγκέντρωση έξω από το Δικαστικό Μέγαρο
Έξω από το Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης πραγματοποιείται συγκέντρωση αλληλεγγύης από άτομα του αντιεξουσιαστικού χώρου που ανάρτησαν πανό. «Καμία κρατική επίθεση δεν θα μείνει αναπάντητη» αναγράφεται, μεταξύ άλλων.
- Επίθεση με μαχαίρι στο Μιλάνο – «Το απόλαυσα – Θα το ξανακάνω» είπε ο δράστης
- «Πονοκέφαλος» οι μεγάλες καθυστερήσεις στα ελληνικά αεροδρόμια – Ευρεία σύσκεψη χωρίς να βρεθεί άμεση λύση
- Το χρυσό γκολ του Μερίνο που έστειλε την Ισπανία στα προημιτελικά του Μουντιάλ (vid)
- Χανιά: Αυτός είναι ο 33χρονος ανθυποσμηναγός της Πολεμικής Αεροπορίας που έχασε τη ζωή του σε τροχαίο
- Πορτογαλία – Ισπανία 0-1: Ο Μερίνο «μίλησε» στο 91′ κι έστειλε τους «φούριας ρόχας» στα προημιτελικά
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 07.07.2026]


