Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Λας Βέγκας: Νέο μακάβριο εύρημα στη λίμνη Mead

Λας Βέγκας: Νέο μακάβριο εύρημα στη λίμνη Mead

Η αστυνομία προειδοποίησε πως είναι πιθανό, καθώς τα νερά της λίμνης υποχωρούν, να αποκαλυφθούν κι άλλα πτώματα. 

Περισσότερα ανθρώπινα απομεινάρια βγαίνουν στην επιφάνεια στη λίμνη Mead του Λας Βέγκας, καθώς τα νερά της όλο και υποχωρούν, μόλις μία εβδομάδα μετά τον εντοπισμό της σορού ενός θύματος δολοφονίας.

Υπενθυμίζεται πως την 1η Μαΐου βρέθηκε μέσα σε πτώμα σε βαρέλι χωμένο στη λάσπη της λίμνης – της μεγαλύτερης δεξαμενής των ΗΠΑ που προμηθεύει πόσιμο νερό πάνω από 20 εκατομμύρια ανθρώπους, από το Λας Βέγκας έως το Λος Άντζελες.

Σύμφωνα με το BBC, η αστυνομία προειδοποίησε πως είναι πιθανό, καθώς τα νερά της λίμνης υποχωρούν, να αποκαλυφθούν κι άλλα πτώματα.

Η στάθμη των νερών έχει αρχίσει την καθοδική της πορεία από το 2000. Ωστόσο, τα έντονα επεισόδια ξηρασίας των τελευταίων χρόνων που εντείνονται λόγω της κλιματικής αλλαγής, έχουν επιδεινώσει την κατάσταση, με αποτέλεσμα σήμερα η στάθμη να είναι στο χαμηλότερο σημείο της από τη στιγμή δημιουργίας της τεχνητής λίμνης.

Σύμφωνα με τον επιθεωρητή των Ανθρωποκτονιών Ρέι Σπένσερ, ο χρόνος θανάτου του θύματος προσδιορίστηκε από τα ρούχα και τα παπούτσια που πωλούνταν εκείνο τον καιρό στα καταστήματα Kmart.

Περαιτέρω έρευνα διενεργείται για την ανάλυση του σκουριασμένου μετάλλου του βαρελιού που θα δώσει κι άλλα στοιχεία.

Δεύτερο μακάβριο εύρημα

«Θα είναι μια πολύ δύσκολη υπόθεση» ανέφερε ο Σπένσερ μετά την πρώτη ανακάλυψη προβλέποντας πως «θα έλεγα πως υπάρχει μεγάλη περίπτωση, καθώς η στάθμη του νερού πέφτει, να βρούμε κι άλλα ανθρώπινα οστά».

Λίγες ημέρες μετά, ο Σπένσερ αποδείχτηκε προφητικός. Η Υπηρεσία Εθνικού Πάρκου που κάνει περιπολίες στη λίμνη γνωστοποίησε τον εντοπισμό «κι άλλων ανθρώπινων οστών» το απόγευμα του Σαββάτου.

«Η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη. Δεν είναι διαθέσιμη άλλη πληροφορία προσώρας» ανέφεραν οι αξιωματούχοι της περιοχής.

Το νέο μακάβριο εύρημα ανακάλυψαν δύο αδερφές που έκαναν σανίδα στη λίμνη, πιστεύοντας αρχικά πως επρόκειτο για μεγάλο βράχο και μετά για κάποιο ζώο.

Sports in

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 15:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός για τον 4ο τελικό της Α1 μπάσκετ γυναικών.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024