Τρίτη 16 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Γυναικοκτονία στην Καβάλα: Στον ανακριτή ο 55χρονος - Τι θα γίνει με την επιμέλεια των παιδιών

Γυναικοκτονία στην Καβάλα: Στον ανακριτή ο 55χρονος – Τι θα γίνει με την επιμέλεια των παιδιών

Ενώπιον του ανακριτή αναμένεται να οδηγηθεί σήμερα το πρωί ο 55χρονος άντρας, που στραγγάλισε τη σύζυγό του μέσα στο φαρμακείο της

Με την κατηγορία για ανθρωποκτονία από πρόθεση οδηγείται σήμερα στις 11 το πρωί, στον Ανακριτή ο 55χρονος, που στραγγάλισε τη γυναίκα του, μέσα στο φαρμακείο της στις Πηγές Νέστου και αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει.

Εξιτήριο από το νοσοκομείο της Καβάλας, όπου νοσηλευόταν τα τελευταία 24ωρα, έλαβε χθες το απόγευμα.

Η δικηγόρος του έκανε λόγο για έγκλημα από ερωτικό πάθος, ενώ από την πλευρά της οικογένειας του θύματος επιμένουν για προμελετημένο, απάνθρωπο εγκληματικό σχέδιο.

Τα δύο της ανήλικα παιδιά, έξι και δέκα ετών, είναι υπό την επίβλεψη κοινωνικών λειτουργών. Σύμφωνα με πληροφορίες οι γονείς και ο αδελφός της άτυχης γυναίκας θα ζητήσουν την επιμέλειά τους.

«Ανθρωποκτονία εν βρασμώ ψυχής χωρίς ίχνος προμελέτης»

Μιλώντας χθες στο Live News η δικηγόρος του 55χρονου που ομολόγησε ότι σκότωσε τη γυναίκα του μέσα στο φαρμακείο έκανε λόγο για ανθρωποκτονία εν βρασμώ ψυχής που δεν είχε κανένα ίχνος προμελέτης.

Ο 55χρονος που πήρε χθες εξιτήριο από το νοσοκομείο μετά την απόπειρα αυτοκτονίας που έκανε οδηγήθηκε στην Αστυνομική Διεύθυνση Καβάλας

Η δικηγόρος του 55χρονου Ελπίδα Κεβρεκάκη αναφέρεται σε «μια πράξη που δεν έχει ίχνος προμελέτης» και συμπληρώνει πως πρόκειται για «ανθρωποκτονία όχι σε ψυχρή, ήρεμη κατάσταση, αλλά εν βρασμώ ψυχής».

Στη συνέχεια, είπε πως όταν ο δράστης αντιλήφθηκε ότι «όντως πέθανε η σύζυγός του, το μόνο που έκανε από εκεί και πέρα ήταν να ψάχνει τρόπο να αυτοκτονήσει».

«Προέβη σε σοβαρή απόπειρα αυτοκτονίας, κόβοντας τις φλέβες του και στα δύο χέρια, αλλά και στο λαιμό. Έκανε και κάποιες άλλες ενέργειες, όλες προς τις τάσεις τις αυτοκτονίας, προκειμένου να τα καταφέρει. Ο ίδιος ειδοποίησε την αστυνομία και ο μόνος λόγος που σώθηκε είναι επειδή έγιναν μεγάλες προσπάθειες από το ΕΚΑΒ και από τους γιατρούς του νοσοκομείου Καβάλας. Δυστυχώς ήθελε να πεθάνει. Δεν τα κατάφερε».

Κλείνοντας η ίδια θέλει να τονίσει ότι «η πράξη έχει ήδη ομολογηθεί, αλλά μιλάμε για μια πράξη που δεν έχει ίχνος προμελέτης. Δεν υπάρχει κανένα προηγούμενο και καμία καταγγελία από την σύζυγό του με την οποία ήταν τόσα χρόνια παντρεμένοι».

Sports in

8 Ιουλίου-15 Απριλίου: τόσο διάστημα περίμενε ο Σλούκας…

Η μετακίνηση του Κώστα Σλούκα στον Παναθηναϊκό και η ανακοίνωση στις 8 Ιουλίου ήταν μια στιγμή που έφερε δονήσεις στο ελληνικό και ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Απριλίου 2024