Ρένος Χαραλαμπίδης: Φιλιππίδης και Λιγνάδης αυτοανακηρύχθηκαν βασιλιάδες
Ο ηθοποιός αναφέρθηκε στο metoo
Ο Ρένος Χαραλαμπίδης ήταν καλεσμένος στο Πρωινό και μεταξύ άλλων μίλησε για το #metoo και τον Πέτρο Φιλιππίδη και τον Δημήτρη Λιγνάδη!
Ο ηθοποιός και σκηνοθέτης ανάφερε χαρακτηριστικά: «Δεν είναι σωστό δύο άνθρωποι που είναι πεσμένοι κάτω να τους κρίνουμε σε σχέση με το ηθικό δικαστικό κομμάτι. Αυτό θα το κρίνει η Δικαιοσύνη. Όμως, είναι δύο προσωπικότητες που καλλιτεχνικά αποθεώθηκαν. Εγώ κρίνω αυτό, όχι όλο το άλλο. Πάντα ήταν περιπτώσεις ανθρώπων που αυτοανακηρύχθηκαν σε βασιλιάδες. Δηλαδή, πώς μπορεί κάποιος να λέει για τον εαυτό του «είμαι ο καλύτερος ηθοποιός της Ελλάδας»; Ας τσεκάρουμε, λοιπόν, γιατί είσαι ο καλύτερος ηθοποιός της Ελλάδας; Τις διαχρονικές σου επιτυχίες, τις καλλιτεχνικές σου επιτυχίες και τις εισπρακτικές σου»!
Και πρόσθεσε: «Όταν λέει κάποιος είμαι ο μεγαλύτερο ηθοποιός, σημαίνει ότι έχεις κάνει 7 σίριαλ διαχρονικά -γιατί αν σκεφτούμε δουλειές των ανθρώπων αυτών η διαχρόνικότητά τους είναι πάρα πολύ μικρή. Άλλο κάνω φέτος ένα σίριαλ και σκίζει και σε δύο χρόνια δεν το ξέρει κανένας. Και πώς φαίνεται η διαχρονικότητα; Από τις επαναλήψεις. Όταν βγαίνει κάποιος στο επάγγελμα και λέει «Είμαι ο μεγαλύτερος ηθοποιός της Ελλάδας» και το λέει μόνος του, καταρχήν εισπράττει την ειρωνεία των συναδέλφων. Εγώ σπάω πλάκα».
Ο Ρένος Χαραλαμπίδης τόνισε ακόμα: «Ελευθερία λόγου είναι ότι λέω ό,τι θέλω για τον εαυτό μου, ότι μπορώ να λέω κάτι για τον εαυτό που δεν σε βλάπτει. Ότι αναγκάζω τους συναδέλφους να συμφωνήσουν με ό,τι λέω, αυτό είναι κάτι άλλο. Αυτός είναι ένας εκβιασμός στον χώρο του επαγγέλματος, είναι μια ηθική παρενόχληση στον επαγγελματικό χώρο»!
Δείτε το απόσπασμα
- Μπλέικ Λάιβλι: Δεν θα σταματήσω ποτέ να αγωνίζομαι για τα θύματα
- Η έκπληξη του Κίναν Έβανς: Επέστρεψε στα αποδυτήρια του Ολυμπιακού (vid)
- Παλαιά Φώκαια: Συνελήφθη 48χρονος ιδιοκτήτης καταστήματος – Κατασχέθηκαν 904 κροτίδες
- Απίστευτες εικόνες στην Τουρκία: Γενική σύρραξη μεταξύ παικτών με τη λήξη του Τράμπζονσπορ – Γαλατασαράι! (vid)
- Ο «χάρτης» των πληρωμών από e-ΕΦΚΑ και ΔΥΠΑ τη Μεγάλη Εβδομάδα
- «Ανακαλύπτει ξανά και ξανά το ‘βαθύ κράτος’ που ο ίδιος εξέθρεψε» – Νέα Αριστερά για Μητσοτάκη
- ΠΑΣΟΚ για ανάρτηση Μητσοτάκη: Η κυβέρνηση είναι ένα καθεστώς που θέλει να μείνει γαντζωμένο στην εξουσία
- Les Rayons et les Ombres: Η ταινία που διχάζει τη Γαλλία
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 05.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/filip-kvasnak-LUrr8X4RDw4-unsplash-315x220.jpg)











































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442