Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Nick Cave: Νεκρός σε ηλικία 30 ετών ο γιος του

Nick Cave: Νεκρός σε ηλικία 30 ετών ο γιος του

Τη δυσάρεστη είδηση επιβεβαίωσε ο ίδιος ο τραγουδιστής, ζητώντας από όλους να δείξουν κατανόηση και να σεβαστούν την ιδιωτικότητα και την ηρεμία σε αυτές τις δύσκολες ώρες.

Πολύ δύσκολες είναι οι ώρες για τον Nick Cave, καθώς βρέθηκε νεκρός ο γιος του, Jethro Lazenby, σε ηλικία 30 ετών.

Τη δυσάρεστη είδηση έκανε γνωστή, ο ίδιος ο τραγουδιστής, χωρίς ωστόσο να αναφέρει την αιτία του θανάτου του.

Συγκεκριμένα, σε ανακοίνωσή του ανέφερε: «Με μεγάλη θλίψη, μπορώ να επιβεβαιώσω ότι ο γιος μου, Jethro, απεβίωσε. Θα ήθελα από όλους να ζητήσω την κατανόηση για ηρεμία και ιδιωτικότητα».

Ποιος ήταν ο Jethro Lazenby

Ο Jethro Lazenby ήταν μοντέλο και ηθοποιός, γεννημένος το 1991.

Έμαθε ότι πατέρας του είναι ο σπουδαίος μουσικός, σε ηλικία 8 ετών.  Ο ίδιος ασχολούνταν με το μόντελινγκ αλλά και με την υποκριτική, κάνοντας μάλιστα ένα πέρασμα στην μεγάλη οθόνη και συμμετέχοντας στην ταινία «Corroboree», και «My Little Princess».

Δεν ήταν από τα ήσυχα παιδιά. Το 2018 μπήκε φυλακή για βίαια επίθεση στη φίλη του, ενώ πίσω από τα σίδερα βρέθηκε και δεύτερη φορά τον περασμένο μήνα έχοντας καταδικαστεί για επίθεση προς την μητέρα του, Beau Lazenby, στη Μελβούρνη, όπου ζούσαν. Κατά τη διάρκεια ενός καυγά της προκάλεσε αιμορραγία και μώλωπες και φυλακίστηκε.

Έφυγε από τη ζωή δύο ημέρες μετά την αποφυλάκισή του. Για χρόνια αντιμετώπιζε προσωπικά προβλήματα και πάλευε με την ψυχική του υγεία.

Η είδηση του θανάτου του κάνει τον γύρο του κόσμου

Οι θαυμαστές του είναι σοκαρισμένοι και λυπημένοι. Στα social media εκφράζουν την ανείπωτη θλίψη τους και τη συμπαράστασή τους στον Nick Cave, που για δεύτερη φορά ζει τραγικές στιγμές.

Υπενθυμίζεται ότι ο θρυλικός τραγουδιστής πριν από επτά χρόνια έχασε και τον γιο του Arthur, σε ηλικία 15 ετών, όταν έπεσε από γκρεμό στο Μπράιτον.

Ο νεαρός τότε βρέθηκε από την αστυνομία, βαριά τραυματισμένος. Μεταφέρθηκε με ελικόπτερο σε νοσοκομείο του Σάσεξ αλλά οι γιατροί δεν μπόρεσαν να τον κρατήσουν στη ζωή.

«Πόσο τρομερά λυπηρό», «Είμαι συντετριμμένος για αυτή την οικογένεια», «Θεέ μου, πόσα μπορεί να αντέξει μια οικογένεια; Η καρδιά μου ραγίζει γι’ αυτούς», «Αισθάνομαι τόσο πολύ λυπημένη για τον Nick Cave καθώς έχασε άλλον έναν γιο», «Δεν υπάρχουν λέξεις», είναι μόνο κάποια από τα μηνύματα των θαυμαστών του.

Sports in

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 15:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός για τον 4ο τελικό της Α1 μπάσκετ γυναικών.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024