Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ολυμπιακός: Ψάχνει τη νίκη που θα του δώσει το πρωτάθλημα

Ολυμπιακός: Ψάχνει τη νίκη που θα του δώσει το πρωτάθλημα

Οι Ερυθρόλευκες θα αντιμετωπίσουν εκτός έδρας τον Παναθηναϊκό, στο Game 4 των τελικών, με στόχο τη νίκη, που θα τους δώσει το φετινό πρωτάθλημα.

Την ευκαιρία να ολοκληρώσει το φετινό πρωτάθλημα έχει την Τρίτη (10/5), με νίκη στο Μαρούσι, η ομάδα βόλεϊ Γυναικών του Ολυμπιακού.

Οι πρωταθλήτριες Ελλάδας αντιμετωπίζουν στις 21:00 τον Παναθηναϊκό στο κλειστό του Αγ. Θωμά, για τον τέταρτο τελικό της Volley League, με στόχο το 3-1 και την κατάκτηση του τίτλου.

Τα κορίτσια του Ολυμπιακού, μετά τη νίκη (3-1) στον τρίτο τελικό στο κλειστό του Ρέντη «Μ. Μερκούρη», αγωνίζονται εκτός έδρας και θέλουν να κάνουν το τρίτο και τελευταίο βήμα κόντρα στις «πράσινες», ώστε να «σφραγίσουν» το πρωτάθλημα. Σε περίπτωση 2-2 της σειράς στο Μαρούσι, οι «ερυθρόλευκες» θα υποδεχθούν την Πέμπτη (12/5, 19:00) τον Παναθηναϊκό στο κλειστό του Ρέντη, για τον πέμπτο και τελευταία τελικό της Volley League.

Κάρλο Παρίζι: «Είναι μια πολύ ισορροπημένη σειρά αγώνων και επομένως, περιμένουμε έναν αγώνα παρόμοιο με τους άλλους. Πρέπει να είμαστε πιο αποφασισμένοι από το δεύτερο παιχνίδι και να είμαστε έτοιμοι να διαχειριστούμε καλύτερα τις σημαντικές στιγμές του αγώνα».

Σάσκια Χίπε: «Ο Παναθηναϊκός στην έδρα του θα κάνει τα πάντα για να πάει τη σειρά σε πέμπτο τελικό. Πρέπει να μπούμε στο παιχνίδι δυνατά, με συγκέντρωση από την αρχή και με τη θέληση να κερδίσουμε. Πρέπει να μείνουμε ήρεμες σε κρίσιμα σημεία και να κάνουμε το παιχνίδι που ξέρουμε».

Sports in

«Με ένα όνειρο...» - Μυθική υποδοχή των νικητών, σε έκσταση οι φίλοι του Ολυμπιακού

Στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος βρίσκεται το in μαζί με τους φιλάθλους του Ολυμπιακού που πήγαν να υποδεχθούν την αποστολή που τους έστειλε στον έβδομο ουρανό

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024