Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Άρης: Πρόβλημα με Εντιαγέ ενόψει ΠΑΟΚ

Άρης: Πρόβλημα με Εντιαγέ ενόψει ΠΑΟΚ

Ο Μπαντού Εντιαγέ ταλαιπωρείται από μυϊκό τραυματισμό και η συμμετοχή του στο ντέρμπι της Τετάρτης (11/5) είναι αμφίβολη.

Δεν έχουν τέλος τα προβλήματα για τον Άρη, που μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό, έχει να αντιμετωπίσει και τη διαφαινόμενη απουσία του Εντιαγέ από το εκτός έδρας ντέρμπι (11/5) με τον ΠΑΟΚ.

Ο Σενεγαλέζος μέσος ταλαιπωρείται από μυϊκό τραυματισμό και θα υποβληθεί σε εξετάσεις, ενώ η συμμετοχή του είναι εξαιρετικά αμφίβολη. Ακόμα, ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης ακολούθησαν οι Σάσα και Γκάνεα.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ Άρης:

«Πρωινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου περιλάμβανε το σημερινό πρόγραμμα των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ, οι οποίοι χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ (πρόγραμμα αποθεραπείας και αποκατάστασης για το πρώτο, ασκήσεις μεταβιβάσεων και παιχνίδι τακτικής για το δεύτερο γκρουπ).

Οι Λούκας Σάσα και Κριστιάν Γκάνεα ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα, ενώ για τον Μπαντού Εντιαγέ προέκυψε μυϊκός τραυματισμός από το χθεσινό παιχνίδι και στη διάρκεια της ημέρας θα υποβληθεί σε εξετάσεις.

Αύριο, Τρίτη, οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας θα προπονηθούν και πάλι το πρωί στο «Δασυγένειο», ενώ μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης θα ανακοινωθεί η αποστολή του αγώνα με τον Π.Α.Ο.Κ. στο γήπεδο της Τούμπας (11/05, 18:30), στο πλαίσιο της 8ης Αγωνιστικής των Playoffs του πρωταθλήματος Super League Interwetten.

Στο μεθαυριανό ντέρμπι επιστρέφει ο Αμπουμπακάρ Καμαρά, που εξέτισε την ποινή του».

Sports in

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024