Όλος ο μπασκετικός πλανήτης έχει αναστατωθεί από τη δολοφονία του πρώην παίκτη του Παναθηναϊκού, που δέχθηκε πυροβολισμό τα ξημερώματα της Δευτέρας (9/5) σε προάστιο του Ορλάντο και άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 31 ετών.

Το απόγευμα της Δευτέρας, η Αστυνομία του Όραντζ Κάουντι ανακοίνωσε επίσημα τον θάνατο του Αμερικανού φόργουορντ/σέντερ, που είχε πανηγυρίσει πριν από μερικές ημέρες το νταμπλ στο Κατάρ με την Αλ Σαντ, μαζί με τους Βασίλη Μπρατσιάκο και Ζήση Σαρικόπουλο.

Η ενημέρωση της Αστυνομίας:

«Στη 1:37 τα ξημερώματα της 9ης Μαΐου 2022, η Αστυνομία του Όραντζ Κάουντι ενημερώθηκαν για ένα περιστατικό με πυροβολισμούς στο τετράγωνο 2500 του Έγκρετ Σόρς Ντράιβ.

Ένας άνδρας στα 30 του, ο οποίος πυροβολήθηκε και στη συνέχεια αναγνωρίσθηκε ως ο Άντριεν Πέιν με ημερομηνία γέννησης την 19η Φεβρουαρίου του 1991, διακομίσθηκε σε νοσοκομείο και εκεί διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Ο δράστης του πυροβολισμού, ο οποίος αναγνωρίσθηκε ως ο Λόρενς Ντόριτι με ημερομηνία γέννησης την 17η Φεβρουαρίου του 1993, έμεινε στον τόπο του εγκλήματος και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο αστυνομικό τμήμα για να ανακριθεί από τους ντετέκτιβς.

Ο Ντόριτι συνελήφθηκε με την κατηγορία της δολοφονίας πρώτου βαθμού και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο κρατητήριο»