Οικονόμου: Τον Ιούνιο ανοίγει η πλατφόρμα για τις επιδοτήσεις στους λογαριασμούς ρεύματος
Ο κ. Οικονόμου μιλώντας στην ενημέρωση των πολιτικών συντακτών, αναφέρθηκε ακόμη στην στρατηγική της ΝΔ ενόψει των επόμενων εκλογών
Εντός του Ιουνίου θα ανοίξει η πλατφόρμα για τις επιδοτήσεις στους λογαριασμούς ρεύματος, όπως ανέφερε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου.
Στη διάρκεια της ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών επανέλαβε ότι οι επιδοτήσεις θα είναι ύψους 18 έως 600 ευρώ, ανάλογα με τις εκάστοτε επιβαρύνσεις και θα αφορούν όσους έχουν εισόδημα έως 45.000 ευρώ.
Ο κ. Οικονόμου αναφέρθηκε ακόμη στην στρατηγική της ΝΔ ενόψει των επόμενων εκλογών.
Όπως τόνισε, στόχος είναι η ισχυρή και σταθερή διακυβέρνηση της χώρας η οποία – όπως είπε – είναι μία αναγκαία συνθήκη για την αυτοδύναμη Ελλάδα.
Απαντώντας σε ερώτηση για μία πιθανή συνεργασία με το ΚΙΝΑΛ, απέφυγε να απαντήσει, ωστόσο υπογράμμισε ότι «αυτοδυναμία δεν σημαίνει μονοκρατορία».
Η διακυβέρνηση της ΝΔ έχει παράξει συγκεκριμένα αποτελέσματα. Ο στόχος της ΝΔ είναι σαφής».
Για τη συνάντηση Μητσοτάκη με Μπάιντεν
Αναφερόμενος στην επικείμενη συνάντηση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με τον αμερικανό πρόεδρο Τζο Μπάιντεν, τόνισε πως θα θέσει όλα τα σημαντικά ζητήματα που αφορούν στις εξελίξεις στην περιοχή ενώ σημείωσε ότι οι σχέσεις με τις ΗΠΑ βρίσκονται στο καλύτερο τους σημείο.
- Σωτήρης Καλυβάτσης για την σχέση του με την Υρώ Λούπη: «Τρέχουμε στα λιβάδια σε αργή κίνηση»
- Μακρόν: Η απάντηση στα ειρωνικά σχόλια Τραμπ για το χαστούκι που του έδωσε η Μπριζίτ
- Τροποποιήσεις σε ακτοπλοϊκά δρομολόγια λόγω της κακοκαιρίας – Σε ισχύ απαγορευτικά σε Ραφήνα και Λαύριο
- Σοκαριστικό εργατικό ατύχημα στο Κιάτο: Μηχάνημα έπιασε τα μαλλιά 40χρονης και της αφαίρεσε το δέρμα
- Η διαφήμιση της χρονιάς από τη Lego: Μέσι, Ρονάλντο, Εμπαπέ και Βινίσιους… ενώνονται για το Μουντιάλ (vid)
- Δουδωνής: Κυβερνητική πλειοψηφία υπόδικων – Πάνω από 15 στους 156 εμπλέκονται σε ποινικές υποθέσεις
- Νέα Αριστερά: Ζητεί την άμεση αποπομπή Τσιάρα μετά την αποκάλυψη της νέας δικογραφίας του ΟΠΕΚΕΠΕ
- Χάος στο Κλάπαμ του Λονδίνου από viral «link-up» στο TikTok
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 02.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/zanyar-ibrahim-FjoVfeQCDSw-unsplash-315x220.jpg)

























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442