Πάτρα: «Η Τζωρτζίνα βγήκε από την μέση γιατί ήξερε πολλά»
Παύθηκε από το Δημόσιο η κοινωνική λειτουργός που είχε πάει στο σπίτι στην Πάτρα
«Η Ρούλα Πισπιρίγκου δεν ήθελε να έρθει σε επαφή με την Τζωρτζίνα, έπρεπε να είναι μακριά του για να μην μιλήσει. Μεθόδευσε την εισαγωγή του παιδιού στο νοσοκομείο. Ησύχασε η Ρούλα γιατί η Τζωρτζίνα είχε ήδη καταδικαστεί σε τετραπληγία, διότι το παιδί πλέον δεν μπορούσε να μιλήσει».
Το παραπάνω ανέφερε σήμερα ο δημοσιογράφος Γιώργος Αναστασόπουλος από την εφημερίδα «Πελοπόννησο» ο οποίος δήλωσε ότι «Η Τζωρτζίνα ήταν καταδικασμένη να πεθάνει».
«Η Ρούλα δεν ήθελε ο Μάνος να δει τη Τζωρτζίνα για να μην του πει τι είδε με την Ίριδα»
Ο ίδιος ανέφερε πως «η Τζωρτζίνα είχε μιλήσει» χωρίς ωστόσο να αποκαλύψει σε ποιον τα είχε πει. Ο ίδιος και συμπλήρωσε μετά από ερώτηση που δέχτηκε «η Ρούλα δεν ήθελε ο Μάνος να δει τη Τζωρτζίνα για να μην του πει τι είδε με την Ίριδα».
Μάλιστα, τόνισε πως οι σχέσεις Ρούλας – Μάνου ήταν άθλιες, «παρότι προσπάθησαν να υποτιμήσουν την αντίληψη της κοινής γνώμης».
Σε παύση η κοινωνική λειτουργός από την Πάτρα
Ακόμη, αποκαλύφθηκε από τον κ. Αθανασόπουλο πως η κοινωνική λειτουργός που είχε πάει στο σπίτι στην Πάτρα βρίσκεται πλέον σε παύση από το δημόσιο.
- Συρία: Πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνεδρίαση του νέου διορισμένου κοινοβουλίου
- Κουφονήσια: Συνέλαβαν τον κυβερνήτη πλωτού αναψυκτηρίου
- Πετρέλαιο: Αλμα των τιμών εν μέσω των συνεχιζόμενων εχθροπραξιών ανάμεσα στο Ιράν και τις ΗΠΑ
- Ιράν: Τα πλήγματα των ΗΠΑ «εκμηδένισαν» τις διπλωματικές προσπάθειες των τελευταίων μηνών
- Ισπανία: Στους 13 οι νεκροί από την πυρκαγιά στην Αλμερία – Βρετανίδα υπέκυψε στο νοσοκομείο
- Ποιοι ξαναγράφουν το βιβλίο της πολυτέλειας
- Ιράν: Νέα σειρά βομβαρδισμών εξαπέλυσαν οι ΗΠΑ
- Άργος: Η μαγνητική τομογραφία του 20χρονου δείχνει τη μοιραία σφαίρα
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 13.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/aung-myin-thu-xaoDaS7tT8-unsplash-1-315x220.jpg)
































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442