
Θεσσαλονίκη: 46χρονος βρέθηκε νεκρός από σφαίρα – Φέρει τραύμα από κυνηγετικό όπλο στο πίσω μέρος του κεφαλιού
Ο 46χρονος έφερε τραύμα από κυνηγετικό όπλο στο πίσω μέρος της κεφαλής και εντοπίστηκε σε οικία περίπου στις 02:00 τα ξημερώματα.
Νεκρός εντοπίστηκε τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής, σε οικία του οικισμού Αγία Σοφία στα Διαβατά της Θεσσαλονίκης, ένας 46χρονος. Διερευνώνται όλα τα ενδεχόμενα, καθώς φέρει τραύμα από σφαίρα.
Το περιστατικό σημειώθηκε περίπου στις 02:00 τα ξημερώματα της Κυριακής, με τον 46χρονο ημεδαπό να φέρει τραύμα από κυνηγετικό όπλο στο πίσω μέρος της κεφαλής του.
Στο σημείο μετέβη συνεργείο της Υποδιεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών Βορείου Ελλάδος, για την εξερεύνηση του χώρου, όπως μεταδίδει το thestival.gr.
Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.
- Γεωργιάδης: Ανήρτησε τη φωτογραφία που χρησιμοποίησαν και υποστήριξαν ότι πρόκειται για τον ίδιο
- Διαιτησία: Τα φάλτσα υπέρ του ΠΑΟΚ μετά την ανακοίνωση και η πλειοψηφία των Γερμανών
- Ο Τσίπρας έβαλε ψηλά τον πήχη: Nίκη στις εκλογές – Kόμμα και διακήρυξη τον Ιούνιο
- «Θα σε λέω Μαρία»: Οι bijoux de kant αποχαιρετούν το χώρο τους στο Μοναστηράκι με μία παράσταση
- Eurovision 2026: Απόψε στη σκηνή ο Akylas με το «Ferto» – Η Ελλάδα στον πρώτο ημιτελικό
- Οι ανατροπές που φέρνει το χωροταξικό στον τουρισμό σε Airbnb και ξενοδοχεία – Οι αντιδράσεις

