
Συνέδριο ΝΔ: Στην ιστορία και το ρόλο των γυναικών της ΝΔ εστίασε η Ελίζα Βόζεμπεργκ
Η Ελίζα Βόζεμπεργκ τόνισε ότι οι γυναικείες οργανώσεις της ΝΔ πρωταγωνιστούν εδώ και 50 χρόνια στην Ελλάδα, ενώ έκανε ιδιαίτερη αναφορά στη Ρόδη Κράτσα την πρώτη ευρωβουλευτή που έγινε αντιπρόεδρος στο Ευρωκοινοβούλιο.
Η ευρωβουλευτής, Ελίζα Βόζεμπεργκ, από το βήμα του 14ου συνεδρίου της ΝΔ, άφησε αιχμές για τη συμμετοχή των γυναικών στην εν εξελίξει πολιτική διαδικασία. Όπως είπε, «σε διάρκεια 2,5 ωρών είμαι η μόλις πέμπτη γυναίκα που παίρνει τον λόγο».
Όπως διευκρίνισε η κ. Βόζεμπεργκ η τοποθέτησή της αυτή δεν αφορά σε καμία περίπτωση το προεδρείο, αλλά κυρίως απευθύνεται στις γυναίκες της παράταξης, καθώς αυτό το γεγονός έρχεται σε πλήρη αντίθεση με την ιστορία και τον ρόλο των γυναικών της ΝΔ.
Είμαστε η πιο δυνατή ομάδα στο Ευρωκοινοβούλιο
Η ίδια θύμισε ότι οι γυναικείες οργανώσεις της ΝΔ πρωταγωνιστούν εδώ και 50 χρόνια στην Ελλάδα, ενώ έκανε ιδιαίτερη αναφορά στη Ρόδη Κράτσα την πρώτη ευρωβουλευτή που έγινε αντιπρόεδρος στο Ευρωκοινοβούλιο.
Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου και στη Μαρία Σπυράκη που μαζί με την ίδια και τους υπόλοιπους ευρωβουλευτές της ΝΔ «είμαστε η πιο δυνατή ομάδα στο ευρωπαϊκό κοινοβούλιο».
Η κ. Βόζεμπεργκ αν και ευρωβουλευτής τόνισε τη σημασία των βουλευτικών εκλογών και κάλεσε όλα τα στελέχη να «οργώσουν τη χώρα» προκειμένου να πείσουν τους πολίτες να στηρίξουν τη ΝΔ.
- Διαμαντοπούλου: «Γίνεται προσπάθεια λεηλασίας του ΠΑΣΟΚ» – Τι είπε για το σενάριο διαγραφής του Χάρη Δούκα
- Μπιλ Γκέιτς και αρχεία Έπσταϊν: Οι αποκαλύψεις που φέρνουν νέα ερωτήματα για τον δισεκατομμυριούχο
- Ασπρόπυργος: Φωτιά σε εξέλιξη – Σηκώθηκε ελικόπτερο
- Ισπανία: Ρεκόρ θανάτων λόγω καύσωνα σημειώθηκε τον Μάιο
- Ο Πύρρος Δήμας είναι ο νέος πρεσβευτής της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Άρσης Βαρών (pic)
- Δίκη για τα Τέμπη: Στο στόχαστρο το δημόσιο, πυρά για «προκλητική» στάση – Η απάντηση του ΝΣΚ

