Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Γεωργιάδης: Πολεμάμε τον λαϊκισμό που είναι ο δαίμονας της χώρας

Γεωργιάδης: Πολεμάμε τον λαϊκισμό που είναι ο δαίμονας της χώρας

Ο Άδωνις Γεωργιάδης, επιτέθηκε στην «Αριστερά του λαϊκισμού» από το βήμα του 14ου συνεδρίου της ΝΔ

Ο υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης, από το βήμα του συνεδρίου της ΝΔ, αναφέρθηκε στον απολογισμό της διακυβέρνησης της ΝΔ, σημειώνοντας ότι ο ίδιος είναι περήφανος «Γι΄ αυτά που έχουμε πετύχει. Αν σας λέγαμε ότι στην αρχή της θητείας μας θα είχαμε φέρει επενδύσεις όπως η Pfizer, Microsoft, Deloitte, δεν θα μας πίστευε κανείς. Κι όμως ήρθαν», ανέφερε.

Στη συνέχεια επιτέθηκε στον ΣΥΡΙΖΑ, σημειώνοντας ότι αποστολή της γαλάζιας παράταξης είναι να πολεμά τον λαϊκισμό, ενώ πρόσθεσε ότι χρειάζεται διαρκώς να «δίνουμε τη μάχη για να μην κυβερνήσει ξανά η Αριστερά, η Αριστερά του λαϊκισμού».

Είναι πάντα στη λάθος πλευρά της ιστορίας

«Είναι πάντα στη λάθος πλευρά στην ιστορία, ανέφερε. «Να μην τους αφήνουμε ούτε ίντσα για την προπαγάνδα τους. Η παράταξη η λαϊκή, η παράταξη που ενδιαφέρεται για τον φτωχό, για να μην αφήνουμε κανέναν πίσω, ήταν πάντα η δική μας παράταξη».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στα μέτρα στήριξης για την ενεργειακή κρίση, και διευκρίνισε ότι αυτά δεν ελήφθησαν επειδή «μας πίεζε ο ΣΥΡΙΖΑ, όπως έλεγαν μερικοί δημοσιογράφοι από την Αυγή. Είναι απόφαση Μητσοτάκη, με βασικό γνώμονα αυτό που λέμε: Δεν αφήνουμε κανέναν μόνο του».

Για την αποστολή όπλων στην Ουκρανία, ο κ. Γεωργιάδης υπεραμύνθηκε της απόφασης της κυβέρνησης λέγοντας ότι είναι «ντροπή για τον ελληνισμό να συζητά στα σοβαρά κάτι τέτοιο. Να συζητάμε το αν θα έπρεπε να στείλουμε όπλα σε κάποιον που θέλει να γλιτώσει την πατρίδα του από την εισβολή».

Κρατήσαμε την Ελλάδα όρθια

«Ακούω συχνά να λέμε ήμασταν άτυχοι. Κρίση Έβρου, κρίση πανδημίας, κρίση πληθωρισμού, κρίση ενέργειας και Ουκρανία. Δεν ήμασταν άτυχοι, ήμασταν πολύ τυχεροί. Φαντάζεστε όλα αυτά να τα είχαμε ζήσει με πρωθυπουργό τον Τσίπρα;», δήλωσε.

«Ο Θεός μας έσωσε και ο ελληνικός λαός τον Ιούλιο του 2019 που εξελέγη ένας σοβαρός πρωθυπουργός και κράτησε την Ελλάδα όρθια.  Πάμε με ψηλά το κεφάλι για τη νέα μας νίκη», ανέφερε κλείνοντας την τοποθέτησή του.

Sports in

«Τρέλα»: Οι πανηγυρισμοί των Ερυθρόλευκων για την ιστορική πρόκριση (pics+vids)

Οι Ερυθρόλευκοι προκρίθηκαν στον τελικό του UEFA Youth League, με τους παίκτες της πειραϊκής ομάδας να πανηγυρίζουν με την ψυχή τους την θρυλική πρόκριση.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024