Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Το πορτογαλικό ποδόσφαιρο αποθεώνει τον Μαρτίνς [pic]

Το πορτογαλικό ποδόσφαιρο αποθεώνει τον Μαρτίνς [pic]

Ο πρόεδρος της πορτογαλικής Ομοσπονδίας και ο πρόεδρος της λίγκας της χώρας υποκλίθηκαν στον Πέδρο Μαρτίνς για την κατάκτηση του πρωταθλήματος με τον Ολυμπιακό κι εκείνος με τη σειρά του τους ευχαρίστησε με μήνυμα στα social media.

Η κατάκτηση του πρωταθλήματος από τον Ολυμπιακό δεν έμεινε, όπως είναι λογικό, στα στενά όρια της Ελλάδας, αλλά ταξίδεψε σε όλη την Ευρώπη. Και δη στην Πορτογαλία από όπου κατάγεται ο Πέδρο Μαρτίνς.

Ο προπονητής των «ερυθρόλευκων» πρόσθεσε ακόμη έναν τίτλο στη συλλογή του, με την κατάκτηση του τρίτου πρωταθλήματος στα τέσσερα χρόνια παρουσίας του στην Ελλάδα, «υποχρεώνοντας» την ηγεσία του πορτογαλικού ποδοσφαίρου να του υποκλιθεί.

Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος της πορτογαλικής Ομοσπονδίας και ο πρόεδρος της λίγκας της χώρας έστειλαν τα συγχαρητήριά τους στον Μαρτίνς ο οποίος με τη σειρά του τους ευχαρίστησε μέσω μηνύματος στα social media.

Η ανάρτηση του Μαρτίνς:

«Το ευχαριστώ είναι μέρος οποιουδήποτε ταξιδιού. Στο συγκεκριμένο που με έχει κάνει να νιώθω τόσο ευτυχισμένο και «γεμάτο», έχω λάβει εκατοντάδες συγχαρητήρια τις τελευταίες ώρες, και αυτά που προέρχονται από την χώρα μου, την Πορτογαλία, έχουν όπως φαντάζεστε μια ιδιαίτερη σημασία. Έτσι δηλώνω δημόσια τις ευχαριστίες μου σε δυο από τους σπουδαιότερους θεσμούς του πορτογαλικού ποδοσφαίρου. Ευχαριστώ τον Πρόεδρο της πορτογαλικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, δρ. Φερνάντο Γκόμες και τον Πρόεδρο της πορτογαλικής Λίγκας, δρ. Πέδρο Προέντσα, για τα συγχαρητήρια που μου έδωσαν και με έκαναν πολύ υπερήφανο!»

Sports in

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 15:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός για τον 4ο τελικό της Α1 μπάσκετ γυναικών.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024