Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
ΣΥΡΙΖΑ: «Η μεσαία τάξη πτωχεύει με 'ρήτρα Μητσοτάκη' - Με καθρεφτάκια νομίζει ότι θα την κοροϊδέψει»

ΣΥΡΙΖΑ: «Η μεσαία τάξη πτωχεύει με ‘ρήτρα Μητσοτάκη’ – Με καθρεφτάκια νομίζει ότι θα την κοροϊδέψει»

Η Κουμουνδούρου υποστηρίζει ότι «μπροστά στα αδιέξοδα που ο ίδιος δημιούργησε στους πολίτες, προσπαθεί τώρα για μια ακόμη φορά να τους διχάσει. Και το πιο αστείο: παρουσίασε την παράταξή του ως προοδευτική, έχοντας δίπλα του όλα τα ορφανά του Καρατζαφέρη». 

«Ο κ. Μητσοτάκης δεν διστάζει να φλομώνει στο ψέμα ακόμα και το κομματικό κοινό της Νέας Δημοκρατίας. Παρουσίασε την εικόνα μιας χώρας που ζει μόνο ο ίδιος και οι κολλητοί του», αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ, σε ανακοίνωσή του για τα όσα είπε στην ομιλία του ο πρωθυπουργός την πρώτη ημέρα του 14ου Συνεδρίου της ΝΔ.

Και προσθέτει: «Νομίζει ότι μπορεί να εξακολουθεί να κοροϊδεύει τον υπόλοιπο κόσμο, κάτι που αποδεικνύει ότι βρίσκεται εκτός τόπου και χρόνου».

Η Κουμουνδούρου υποστηρίζει ότι «μπροστά στα αδιέξοδα που ο ίδιος (σ.σ. ο Κ. Μητσοτάκης) δημιούργησε στους πολίτες, προσπαθεί τώρα για μια ακόμη φορά να τους διχάσει. Και το πιο αστείο: παρουσίασε την παράταξή του ως προοδευτική, έχοντας δίπλα του όλα τα ορφανά του Καρατζαφέρη».

Ως προς την ενεργειακή κρίση, μάλιστα, τονίζει πως «το καλύτερο βέβαια το φυλούσε για την ενεργειακή κρίση, που ο ίδιος με τις εγκληματικές επιλογές του έφερε στην Ελλάδα πολύ πριν τον πόλεμο, κάτι που ομολόγησε χθες».

Όσο για την μεσαία τάξη, στην οποία αναφέρθηκε ο πρωθυπουργός, ο ΣΥΡΙΖΑ επισημαίνει ότι «η μεσαία τάξη, για την οποία δήθεν κόπτεται ο κ. Μητσοτάκης, μαζί με τους επαγγελματίες, μισθωτούς, συνταξιούχους και αγρότες, βυθίζονται κάθε μέρα στην ανασφάλεια και τα αδιέξοδα από το καρτέλ της ενέργειας, που 9 μήνες άφησε ανεξέλεγκτο. Και τώρα νομίζει πως με καθρεφτάκια, για δήθεν 600 ευρώ αναδρομικά, θα τους ξεγελάσει».

«Οι πολίτες δεν απαιτούν να γίνει καλύτερος ο ίδιος και οι αποτυχημένοι υπουργοί του, απαιτούν να φύγει όσο γίνεται πιο γρήγορα, μήπως και σώσουμε ό,τι σώζεται», σημειώνει η Κουμουνδούρου.

Και καταλήγει: «Δυστυχώς η μεσαία τάξη, μαζί με όλους τους πολίτες, πλην των λίγων φίλων του κ. Μητσοτάκη, δεν πληρώνουν απλά και μόνο την παγκόσμια κρίση. Πτωχεύουν καθημερινά με ‘ρήτρα Μητσοτάκη’».

Sports in

Ο Ολυμπιακός είναι η μεγαλύτερη διαφήμιση για το ελληνικό ποδόσφαιρο στην Ευρώπη

Μια τεράστια βραδιά για τον Ολυμπιακό, με τους «ερυθρόλευκους» να κάνουν την διαφορά

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024