
Ουκρανία: Η Ρωσία παραβίασε την εκεχειρία που είχε υποσχεθεί για τη Μαριούπολη
Τι υποστηρίζει η Ουκρανία σε σχέση με την κατάσταση στη Μαριούπολη.
Τη Ρωσία για παραβίαση της εκεχειρίας την οποία είχε εξαγγείλει προκειμένου να απομακρυνθούν άμαχοι από το εργοστάσιο Azovstal της Μαριούπολης, καταγγέλλει η Ουκρανία.
Την είδηση αναμεταδίδει και το γαλλικό πρακτορείο ειδήσεων, AFP.
Δείτε τη σχετική ανάρτηση
#BREAKING Russia ‘violated’ promised truce at Mariupol plant: Ukraine commander pic.twitter.com/XUuhxyTXG9
— AFP News Agency (@AFP) May 5, 2022
«Δυστυχώς υπάρχουν σφοδρές μάχες στο Αζόφσταλ» δήλωσε τις προηγούμενες ώρες ο δήμαρχος Βαντίμ Μποϊτσένκο, στην ουκρανική τηλεόραση. «Χάσαμε την επαφή με τα παιδιά. Δεν μπορούμε να ξέρουμε τι συμβαίνει εκεί, αν είναι ασφαλείς ή όχι» πρόσθεσε, αναφερόμενος στους Ουκρανούς στρατιώτες που παραμένουν στο εργοστάσιο.
Επιπλέον, επανέλαβε πως υπάρχουν «άμαχοι, εκατοντάδες εκεί κάτω», αλλά και «παιδιά που περιμένουν να διασωθούν». «Υπάρχουν εκεί περισσότερα από 30 (σ.σ. παιδιά)», είπε.
- Τα εντυπωσιακά ρεκόρ της Ισπανίας και του Ντε λα Φουέντε!
- Οι «χειροπέδες» του Ντε Λα Φουέντε
- Μαδρίτη – Μπουένος Άιρες: Το κοντράστ συναισθημάτων στα πρόσωπα των οπαδών τη στιγμή του γκολ [βίντεο]
- «Τρελάθηκε» ο Παρέδες στο τέλος: Έπιασε από τον λαιμό τον Γκαρσία και έριξε αγκωνιά στον Γκάβι (vid)
- Ποια είναι η Σαμπάνα Μαχμούντ η πιθανή υπουργός Οικονομικών του Μπέρναμ
- «Χρυσάφι» από τη FIFA στην Ισπανία – Πόσα χρήματα θα πάρει η «φούρια ρόχα» με την κατάκτηση του Μουντιάλ

