Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μάντισον Κόθορν: Το νέο ομοφοβικό φυντάνι των Ρεπουμπλικανών

Μάντισον Κόθορν: Το νέο ομοφοβικό φυντάνι των Ρεπουμπλικανών

Βγάζει πύρινους λόγους κατά των γκέι. Τους θεωρεί υπανθρώπους. Τελικά πιάστηκε στα πράσα με άλλον άνδρα.

Η ιστορία του Μάντισον Κόθορν, μοιάζει αρκετά με την ιστορία ενός άλλου φυντανιού των ρεπουμπλικάνων του Μίλο Γιαννόπουλου. Τότε, όταν ο Ντόναλντ Τραμπ με τα fake news είχε καταφέρει να πάρει την πλειοψηφία στις ΗΠΑ, ο Μίλο ήταν ο άνθρωπος του.

Ο παιδόφιλος Μίλο

Προπαγανδιστής της ρητορικής του μίσους, ακραίος ρατσιστής, σεξιστής, ομοφοβικός, εκνευριστικά αλλαζονικός, ο Μίλο Γιαννόπουλος ήταν ένας σωστός ακροδεξιός.

Ήταν ένα troll του διαδικτύου που έκανε τη δουλειά του Τραμπ. Μάλιστα σε μια επίθεση που είχε κάνει κατά των ομοφυλόφιλων είχε γράψει: «Δεν θα ξεχάσω ποτέ το πώς επέλεξα να γίνω gay. Ήταν από αντίδραση στους γονείς μου που ανήκαν στη λευκή μεσαία τάξη – κάποια μέρα, όταν ήμουν 15, μπήκαν στην κρεβατοκάμαρά μου και με βρήκαν στο κρεβάτι με ένα μαύρο έμπορο ναρκωτικών. Ήρθε η ώρα να γίνω ένας λευκός straight άνδρας»

Τα όσα αισχρά βέβαια έγραφε και το κατά πόσο ήθελε να προβάλλει την εικόνα του ανώτερου λευκού, που είναι straight, πιστεύει στον θεό και στην οικογένεια και μάχεται τους Εβραίους, τους μαύρους, τους γκέι και τους κομμουνιστές, γύρισαν μπούμερανγκ. Γιατί η υποκρισία όπως και το ψέμα έχει κοντά πόδια.

Κάποια στιγμή δεν κατάφερε να κρύψει το πάθος του και άρχισε να κάνει θετικά σχόλια για την παιδοφιλία. Είχε πει μεταξύ άλλων ότι μεταξύ άλλων το σεξ μεταξύ νεαρών αγοριών και ηλικιωμένων ανδρών είναι κάτι που δεν είναι απαραίτητα κακό. «Οι σχέσεις μεταξύ των νεότερων αγοριών και μεγαλύτερης ηλικίας ανδρών μπορεί να είναι εξαιρετικά θετικές εμπειρίες που θα προσφέρουν ασφάλεια και σιγουριά». Ενώ συνέχισε: «Η παιδεραστία δεν είναι η σεξουαλική έλξη για κάποιον 13χρονο που είναι σεξουαλικά ώριμος. Η παιδεραστία είναι η έλξη για τα παιδιά που δεν έχουν φθάσει στην εφηβεία»

Όταν αυτές οι δηλώσεις του που έγιναν on camera κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο το άστρο του άρχισε να σβήνει. Ο ίδιος θέλησε να αντεπιτεθεί κάνοντας λόγο για «αριστερά ψέματα» και τότε κυκλοφόρησε και νέο βίντεο που τον έδειχνε να λέει ότι η σεξουαλική κακοποίηση παιδιών «δεν είναι στην πραγματικότητα κάτι σημαντικό» και αποκαλούσε τα παιδιά που ήταν θύματα σεξουαλικής κακοποίησης «γκρινιάρικα εγωιστικά κακομαθημένα που εμφανίζουν τις ιστορίες τους δεκαετίες μετά την σεξουαλική κακοποίηση» Αυτό ήταν το τελειωτικό χτύπημα.

… και ο ομοφυλόφιλος Μάντισον

Και ερχόμαστε στο άλλο φυντάνι των ρεπουμπλικάνων τον Μάντισον Κόθορν. Που είναι και βουλευτής στο κογκρέσο στα 26 του. Είναι ο τύπος του κλασσικού «μικρομέγαλου» που προσπαθεί να σε πείσει για κάτι που ούτε και ο ίδιος πιστεύει.

Πολεμάει με λύσσα την LGBTQI κοινότητα, μιλάει και αυτός σαν καλός λευκός αμερικάνος, είναι μισογύνης, και είναι χυδαίος όταν αναφέρεται στους ομοφυλόφιλους. Αλλά είπαμε η υποκρισία και το ψέμα έχουν κοντά ποδάρια.

Έτσι όταν το Politico έβγαλε στη δημοσιότητα φωτογραφίες του Μάντισον από πάρτι στο οποίο κυκλοφορούσε με το εσώρουχο μεταξύ ανδρών, και λίγες ημέρες αργότερα η Daily Mail διέρρευσε ένα βίντεο που τον δείχνει μέσα σε ένα αυτοκίνητο και με το χέρι του να πιάνει τον καβάλο του συνεργάτη του, Στίβεν Σμιθ, το νέο φυντάνι άρχισε πάλι να μιλάει για πλεκτάνες και για ψέματα.

Και σιγά σιγά άρχισε να αποκαλύπτεται η αλήθεια για το ποιος είναι ο Μάντισον. Εκτός λοιπόν από την υποκρισία του για τους γκέι ο Μάντισον έχει συλληφθεί στο αεροδρόμιο Σαρλοτ της Βόρειας Καρολίνας όταν προσπάθησε να επιβιβαστεί με ένα γεμάτο όπλο στις χειραποσκευές του.

Επίσης ο άνθρωπος που κόπτεται για τους νόμους και την ηθική θα δικαστεί τον Μάιο αφού σε έλεγχο της τροχαίας διαπιστώθηκε ότι οδηγούσε χωρίς δίπλωμα. Και όλα αυτά ενώ ο ίδιος στην παρθενική του προεκλογική ομιλία υποσχέθηκε να είναι «μια ισχυρή φωνή για την πίστη, την οικογένεια και την ελευθερία».

Και φυσικά μπορείτε εύκολα να μαντέψετε ποιον λέει «μέντορα» του ο Μάντισον. Τον ίδιον άνθρωπο που ο Μίλο Γιαννόπουλος αποκαλούσε «πατέρα». Τον Ντόναλντ Τραμπ.

Sports in

Άσχημα μαντάτα για τον Αντετοκούνμπο

Αμφίβολος και για τις επόμενες αναμετρήσεις κόντρα στους Ιντιάνα Πέισερς, παραμένει ο ηγέτης των Μιλγουόκι Μπακς, Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024