Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ανετη πρόκριση στους «8» για τον Τσιτσιπά (2-0)

Ανετη πρόκριση στους «8» για τον Τσιτσιπά (2-0)

Ο Ελληνας τενίστας ξεπέρασε εύκολα το εμπόδιο του Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ (6-3, 6-4) και προκρίθηκε στα προημιτελικά του τουρνουά που πραγματοποιείται στη Μαδρίτη.

Σε παράσταση για ένα ρόλο μετέτρεψε ο Στέφανος Τσιτσιπάς το παιχνίδι με τον Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ, με τον Έλληνα τενίστα να επικρατεί εύκολα με 2-0 σετ (6-3, 6-4) και να παίρνει την πρόκριση στα προημιτελικά του τουρνουά που πραγματοποιείται στην Μαδρίτη.

Εκεί όπου θα αντιμετωπίσει τον Ρώσο, Αντρέι Ρούμπλεφ, Νο. 8 στην παγκόσμια κατάταξη, ο οποίος νωρίτερα απέκλεισε με 2-0 σετ τον Βρετανό, Ντάνιελ Εβανς (7-6 [7], 7-5). Αξίζει να σημειώσουμε ότι αυτή ήταν η δεύτερη νίκη του Στέφανου επί του Γκριγκόρ μέσα σε λίγες εβδομάδες, καθώς ο συμπατριώτης μας είχε κερδίσει τον Βούλγαρο και στο τουρνουά της Βαρκελώνης, επίσης με 2-0 σετ (6-1, 6-4).

Εξαιρετικός

Στο σημερινό παιχνίδι ο Στέφανος Τσιτσιπάς ήταν εξαιρετικός και δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στον Βούλγαρο. Ο Έλληνας τενίστας ολοκλήρωσε την αναμέτρηση με 10 άσους και δεν έδωσε κανένα break point στον αντίπαλό του. Επίσης, κέρδισε τους 29 από τους 34 πόντους που έπαιξε με πρώτο σερβίς, αλλά και τους 12 από τους 15 τους οποίους έπαιξε με δεύτερο σερβίς.

Στο πρώτο κομμάτι της αναμέτρησης οι δύο τενίστες πήγαιναν χέρι – χέρι στο σκορ, με τον Στέφανο στο 6ο game να «σπάει» το σερβίς του Ντιμιτρόφ και να κάνει το 4-2. Στη συνέχεια σέρβιρε καλά και χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα έφτασε στο 6-3, κάνοντας το πρώτο βήμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση της χωμάτινης διοργάνωσης της Μαδρίτης.

Στο δεύτερο σετ ο Στέφανος έκανε break στο 3ο game και προηγήθηκε με 2-1. Ο Έλληνας τενίστας συνέχισε να σερβίρει εξαιρετικά και χωρίς να αφήσει κανένα περιθώριο στον αντίπαλό του έφτασε με… μαθηματική ακρίβεια στο 6-4, πανηγυρίζοντας τη νίκη.

Sports in

Συμφώνησε για νέο συμβόλαιο το μεγαλύτερο ταλέντο της Παρί

Συμφώνησε για νέο συμβόλαιο συνεργασίας ένας από τους πιο ταλαντούχους παίκτες της Παρί Σεν Ζερμέν.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024