Έσπασε οθόνη ΑΤΜ επειδή… νευρίασε και καταδικάστηκε σε φυλάκιση
Το Δικαστήριο καταδίκασε τον 29χρονο χωρίς ελαφρυντικό σε φυλάκιση ενός έτους, με αναστολή και δικαίωμα έφεσης
Ένοχο έκρινε το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου έναν 29χρονο κάτοικο Σκιάθου, για φθορά ξένης ιδιοκτησίας, πράγματος που είναι τοποθετημένο σε δημόσιο χώρο και τον καταδίκασε σε φυλάκιση ενός έτους με αναστολή και δικαίωμα έφεσης.
Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, ο 29χρονος στις 19 Ιανουαρίου 2020 χτύπησε με τα χέρια και έσπασε την οθόνη ΑΤΜ, με αποτέλεσμα να προκληθούν φθορές, όπως αναφέρει το Magnesianews.
Ο κατηγορούμενος απουσίαζε από τη δίκη και εκπροσωπήθηκε δια πληρεξούσιου δικηγόρου.
Ως μάρτυρας υπεράσπισης κατέθεσε η σύζυγος του αδελφού του, η οποία είπε ότι ο κατηγορούμενος είναι ήσυχος άνθρωπος και δεν έχει δώσει δικαιώματα. Για το περιστατικό τόνισε ότι το ΑΤΜ συγκεκριμένης τράπεζας στο νησί, είναι περίπου 20ετίας, παλιάς τεχνολογίας και μόνιμα υπάρχουν διαμαρτυρίες κατοίκων και επισκεπτών, ότι δεν μπορούν να καταθέσουν ή να πάρουν χρήματα.
Ο κατηγορούμενος, ανέφερε η μάρτυρας, πριν προκαλέσει τη φθορά είχε πάει δύο φορές και χωρίς επιτυχία προσπάθησε να κάνει ανάληψη χρημάτων.
Στις 19 Ιανουαρίου, πήγε ξανά στο μηχάνημα, έδωσε εντολή ανάληψης και δεν μπόρεσε να βγάλει χρήματα, με αποτέλεσμα πάνω στον εκνευρισμό του να το χτυπήσει με τα χέρια του και να σπάσει η παλαιού τύπου οθόνη που διέθετε, χωρίς να έχει πρόθεση να προκαλέσει φθορά.
Υπάλληλος της τράπεζας, εκείνη την περίοδο, κατέθεσε ότι αφού έσπασε η οθόνη δεν μπορούσε να εξυπηρετηθεί ο κόσμος.
Το Δικαστήριο καταδίκασε τον 29χρονο χωρίς ελαφρυντικό σε φυλάκιση ενός έτους, με αναστολή και δικαίωμα έφεσης.
- Συνεχίζεται η δίκη Λιγνάδη με την εξέταση μαρτύρων
- Τα πανεπιστήμια εκπέμπουν SOS για το επίπεδο των φοιτητών
- Η Τόρι Σπέλινγκ για τον θάνατο της Σάνεν Ντόχερτι
- Πέθανε η ηθοποιός Τζένη Ζαχαροπούλου
- Κρήτη: Στην Αθήνα 6χρονος μετά το σοβαρό τροχαίο στο Ρέθυμνο – Μάχη για να σωθεί το πόδι του
- Το μέλλον είναι εδώ – Ο Βαγγέλης Μαρινάκης παρουσιάζει σήμερα το νέο «Γ. Καραϊσκάκης»
- Χάρι Κέιν, ο… τυφώνας: Πέρασε Πελέ, κυνηγά Μέσι-Εμπαπέ και μπήκε στο πάνθεον της Ιστορίας (pics, vids)
- Βίκυ Καγιά: Πώς κινήθηκε για το δημοσίευμα που την ήθελε να χωρίζει με τον Ηλία Κρασσά
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 02.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/adrien-sfSkPaeqkII-unsplash-1-315x220.jpg)









































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442