Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Νέλλη Γκίνη: Παραγωγός της ζήτησε να σηκώσει το φόρεμά της σε οντισιόν

Νέλλη Γκίνη: Παραγωγός της ζήτησε να σηκώσει το φόρεμά της σε οντισιόν

Πώς αντέδρασε η ηθοποιός;

Τον χρόνο πίσω γύρισε η Νέλλη Γκίνη. Μιλώντας στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!» έκανε ένα flashback στη ζωή και την καριέρα της και θυμήθηκε το περιστατικό σεξουαλικής παρενόχλησης που υπέστη από παραγωγό, κατά τη διάρκεια μίας οντισιόν.

Το 1967 έκανε την πρώτη κινηματογραφική της εμφάνιση στην ταινία «Ματωμένη Γη» με ένα μικρο ρόλο, ενώ το 1981 γνώρισε τον Λάμπρο Κωνσταντάρα και έγινε συμπρωταγωνίστριά του στην ταινία «Ο Λαμπρούτκος Μπαλαντέρ» μαζί με την Μάρω Κοντού.

«Ο Λάμπρος είχε αρρωστήσει πριν ξεκινήσει η ταινία. Επανήλθε, αλλά μετά έπεσε πάλι και δεν τα κατάφερε… Ο Λάμπρος στο Κάβο Ντόρο ήταν εξασθενημένος και έπρεπε να κατέβει κάτι σκαλιά, βρήκε τον τρόπο κρατώντας τον Τόνι Γιακωβάκη να τα κατέβει με την ίδια χάρη», είπε για τον μεγάλο ηθοποιό.

«Στα «Εγκλήματα» πέρασα εκπληκτικές στιγμές με την Μαρία Καβογιάννη. Έκανα 12 με 13 guest στη σειρά. Στα πρώτα γύρισμα στα «Εγκλήματα» έλεγα στην Μαρία Καβογιάννη να κάνουμε πρόβα και εκείνη μου έλεγε να μην ανησυχώ, γιατί έχουμε πολλές πρόβες μπροστά μας».

Ένας από τους ρόλους που λάτρεψε ήταν εκείνος της Μήτραινας στη σειρά του MEGA «Κάτω Παρτάλι».

«Απίστευτος ρόλος. Έκανα την κακιά πεθερά. Στο δρόμο με ρωτούσανε αν θα μπορούσα να είμαι τόσο κακιά πεθερά όσο ήμουν στο Κάτω Παρτάλι», είπε.

Η ίδια αναφέρθηκε και στη σχέση της με τον Κώστα Μαυρομιχάλη, με την Νέλλη Γκίνη να αποφασίζει να βάλει τέλος στον γάμο τους, γιατί της ζητούσε να σταματήσει το θέατρο.

«Σε μία οντισιόν ο παραγωγός μου ζήτησε να σηκώσω το φόρεμα μου, είχε κλειδώσει την πόρτα και αναποδογύρισα το γραφείο του και έφυγα», αποκάλυψε.

Μεγάλος της έρωτας ήταν ο Μιχάλης Ζαμπέτας. Όπως εξομολογήθηκε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!»: «Σε έναν τσακωμό μας με τον Μιχάλη έκανα ένα λάθος που μετανιώνω και θα συνεχίσω να μετανιώνω για μία ζωή».

Sports in

Τρέλα με Μαρινάκη στα αποδυτήρια – Η ξεχωριστή αγκαλιά στον Ελ Αραμπί

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης πήγε στα αποδυτήρια του Ολυμπιακού μετά την ιστορική πρόκριση των «ερυθρολεύκων», αποθεώθηκε και αποθέωσε τους παίκτες του

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024