Ο αντ’ αυτού ή αλλιώς εθνικός κοριός Λαλάει και το παίζει αδικημένος και στοχοποιημένος. Ο χαχανούλης δεν θα τον ρωτήσει αλλά το in, όσες Slapp αγωγές και αν του ρίξει, το Κράτος Δικαίου θα στηρίξει
«Χώνουν αθώους στη φυλακή» ακούγεται να λέει ο μεσίτης που καταδικάστηκε σε 10 χρόνια κάθειρξη, μαζί με τον κοσμηματοπώλη, κατά την έξοδό τους από το δικαστήριο μετά το πέρας της δίκης για τη δολοφονία του Ζακ Κωστόπουλου στο κοσμηματοπωλείο της Ομόνοιας.
Όπως θα δείτε και στο παρακάτω βίντεο, που δημοσιεύει η ιστοσελίδα newsit.gr, οι καταδικασθέντες για τη δολοφονία του Ζακ Κωστόπουλου οδηγούνται εκτός της δικαστικής αίθουσας μετά το πέρας της δίκης και την απόφαση του δικαστηρίου.
Ο μεσίτης, ο οποίος οδηγείται στη φυλακή καθώς ο κοσμηματοπώλης θα εκτίσει την ποινή του κατ’ οίκον (λόγω ηλικίας), ακούγεται να λέει ότι είναι «η απόλυτη αδικία».
«Άδικο και στημένο, η απόλυτη αδικία, χώνουν αθώους στη φυλακή, ντροπή τους» ακούγεται ο μεσίτης, την ώρα που τον συνοδεύουν οι αστυνομικοί.
Η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Παιδείας δεν μπορεί να κρυφτεί πίσω από μια ΕΔΕ που διετάχθη άρον - άρον μετά τη δημοσιοποίηση και την πολιτική ανάδειξη του περιστατικού, για να αποφύγει την ανάληψη σοβαρής πολιτικής ευθύνης της, λέει το ΠΑΣΟΚ
Οι υποψήφιοι των ΓΕΛ και ΕΠΑΛ που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές 2026 θα πρέπει να έχουν ολοκληρώσει τη διαδικασία έως την Πέμπτη 16 Ιουλίου, στις 23:59
Το καθαρό μυαλό, η συναισθηματική απόσταση και η προσήλωση στα πραγματικά ενδιαφέρονται είναι οι πυλώνες στους οποίους πρέπει να στηριχθούν οι επιλογές των υποψηφίων για τη σωστή συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου