Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Αστέρας Τρίπολης – Λαμία 0-2: Αγκαλιά με τα μπαράζ παραμονής η Λαμία

Αστέρας Τρίπολης – Λαμία 0-2: Αγκαλιά με τα μπαράζ παραμονής η Λαμία

Η Λαμία πήρε σπουδαία νίκη επί του Αστέρα στην Τρίπολη (0-2) για την 5η αγωνιστική των play out της Superleague και βρίσκεται μια ανάσα από την παραμονή στην κατηγορία.

Η Λαμία πέρασε νικηφόρα από την Τρίπολη, επικρατώντας με 2-0 του Αστέρα για την 5η αγωνιστική των play out της Superleague χάρη σε τέρματα του Μανούσου και του Προβυδάκη.

Η ομάδα του Τζιανλούκα Φέστα πήρε ένα «χρυσό» τρίποντο που την φέρνει στους 24 βαθμούς και στο +4 από τον τελευταίο Απόλλωνα Σμύρνης, ο οποίος ηττήθηκε με 5-1 από τον Ιωνικό. Κάτι που σημαίνει ότι η Λαμία πλέον βρίσκεται αγκαλιά με τα μπαράζ παραμονής με τη δεύτερη ομάδα της Super League 2.

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν πιο δυνατά στο ματς και δημιούργησαν την πρώτη ευκαιρία στο 9′. Ο Κανελλόπουλος σέντραρε, ο Σίτο έπιασε την κεφαλιά μέσα από την περιοχή αλλά ο Σαράνοφ μπλόκαρε σταθερά την μπάλα. Η Λαμία απάντησε στις ευκαιρίες στο 24′. Ο Μανούσος έκανε το σουτ μέσα από την περιοχή αλλά η μπάλα κόντραρε σε σώματα.

Η ομάδα του Φέστα έδωσε χώρο στον Αστέρα, ωστόσο ήταν εκείνη που βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα πριν την ανάπαυλα. Ο Χριστόπουλος έκανε λάθος, η μπάλα κόντραρε στον Καραμάνο, ο Μανούσος έκλεψε και πλάσαρε νικώντας τον Τσιφτσή για το 0-1 στο 45′.

Οι Αρκάδες μπήκαν αποφασισμένοι για την ισοφάριση στο ξεκίνημα του δευτέρου 45λέπτου, χάνοντας δύο ευκαιρίες με τους Μπαράλες (49′) και Σίτο (53′), με τον Σαράνοφ να αντιδράει σωστά και να κρατάει όρθια την ομάδα του.

Ο Αστέρας έψαχνε το γκολ της ισοφάρισης, ωστόσο η Λαμία σφράγισε τη νίκη στο 80′ χάρη σε τρομερή εκτέλεσε φάουλ του Προβυδάκη, ο οποίος διαμόρφωσε το τελικό 0-2 στο 80′.

Αστέρας Τρίπολης (Μίλαν Ράσταβατς): Τσιφτσής, Καρμόνα, Ατιένθα, Χριστόπουλος, Άλβαρεζ, Κανελλόπουλος (62΄Ιγκλέσιας), Βαλιέντε, Σόνι, Μιχόπουλος (62΄Μπενίτο), Σίτο (82΄Παπαδόπουλος), Μπαράλες.

Λαμία (Τζιανλούκα Φέστα): Σαράνοφ, Σαραμαντάς, Προβυδάκης, Τζανδάρης, Ταϊρόν (65΄Νούνιες), Τζανετόπουλος, Σιμόν, Μανούσος (85΄Αραμπούλι), Καραμάνος (74΄Ρόμανιτς), Λούκας, Μπεχαράνο (85΄Γκέντσογλου).

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024