Dύο άνδρες, ηλικίας 31 και 33 ετών, συνελήφθησαν, τα ξημερώματα, στην περιοχή του Ελληνικού, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ, κατηγορούμενοι για κλοπή 100 κιλών χαλκού.
Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ, οι δύο κατηγορούμενοι νωρίτερα μπήκαν σε ανεγειρόμενη οικοδομή και αφαίρεσαν καλώδια χαλκού. Αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ, που περιπολούσαν στην περιοχή, τους εντόπισαν με τον κλεμμένο χαλκό, ενώ αμέσως μετά τους ακινητοποίησαν και τους οδήγησαν στο Τμήμα Ελληνικού – Αργυρούπολης, όπου και συνελήφθησαν.
Τα δύο άτομα, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.
Το καθαρό μυαλό, η συναισθηματική απόσταση και η προσήλωση στα πραγματικά ενδιαφέρονται είναι οι πυλώνες στους οποίους πρέπει να στηριχθούν οι επιλογές των υποψηφίων για τη σωστή συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων
Αντίστροφη μέτρηση για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2026, καθώς σήμερα Τρίτη 30 Ιουνίου εκπνέει η προθεσμία για την απόκτηση του προσωπικού κωδικού ασφαλείας (password).