Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μπλακ άουτ και αποκλεισμός για τη Σάκκαρη (1-2)

Μπλακ άουτ και αποκλεισμός για τη Σάκκαρη (1-2)

Η Μαρία Σάκκαρη προηγήθηκε στο παιχνίδι με την Κασάτκινα, αλλά στα μέσα του δεύτερου σετ έπαθε μπλακ άουτ, έχασε 6 σερί games και μοιραία αποκλείστηκε από τη συνέχεια του τουρνουά της Μαδρίτης.

Δεν κατάφερε να «σπάσει» την κατάρα η Μαρία Σάκκαρη.

Η Ελληνίδα τενίστρια παρότι ξεκίνησε καλά και προηγήθηκε στο παιχνίδι με την Ντάρια Κασάτκινα (1-0 με 6-3), στα μέσα του δεύτερου σετ έπαθε μπλακ άουτ, έχασε 6 συνεχόμενα games και μοιραία αποκλείστηκε από τη συνέχεια του τουρνουά που γίνεται στην Μαδρίτη.

Αυτή ήταν η 4η ήττα σε ισάριθμα παιχνίδια από την Ντάρια για την Μαρία, που ψάχνει ακόμα την πρώτη της νίκη απέναντι στη Ρωσίδα. Αυτή ήταν επίσης 4η ήττα στα τελευταία πέντε παιχνίδια για τη συμπατριώτισσά μας, που αποχαιρέτησε πρόωρα τη διοργάνωση, που πραγματοποιείται στην ισπανική πρωτεύουσα. Η Σάκκαρη δεν βρίσκεται σε καλή κατάσταση και θα πρέπει να βελτιώσει πολύ το παιχνίδι της, ενόψει του Ρολάν Γκαρός.

Στο σημερινό παιχνίδι η Μαρία μπήκε εντυπωσιακά στο κορτ και πετυχαίνοντας μπρέικ μόλις στο δεύτερο game, προηγήθηκε γρήγορα με 3-0. Στη συνέχεια σέρβιρε καλά και έφτασε με… μαθηματική ακρίβεια στο 6-3, κάνοντας το 1-0 στην αναμέτρηση.

Στο δεύτερο σετ οι δύο τενίστριες πήγαιναν χέρι – χέρι στο σκορ μέχρι το 3-4. Στο 8ο game η Ντάρια πίεσε, οδήγησε σε λάθη την Μαρία και πετυχαίνοντας μπρέικ έφτασε στο 5-3. Στο 9ο game η Σάκκαρη είχε τέσσερις ευκαιρίες για να πάρει πίσω το break, αλλά μπόρεσε να τις εκμεταλλευτεί και η Ρωσίδα έφτασε στο 6-3, ισοφαρίζοντας σε 1-1 το παιχνίδι.

Με την ψυχολογία στα ύψη, η Κασάτκινα μπήκε δυνατά στο τρίτο σετ και πετυχαίνοντας δύο μπρέικ έφτασε γρήγορα στο 4-0. Το νερό πλέον είχε μπει στο αυλάκι για τη Ρωσίδα, που εκμεταλλεύτηκε πλήρως το μπλακ άουτ της Μαρίας, η οποία από τα μέσα του 2ου σετ μέχρι τα μέσα του 3ου έχασε έξι συνεχόμενα games.

Η Ελληνίδα τενίστρια το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει σε 4-1, με την Ντάρια να κάνει μπρέικ στο 7ο game και με 6-1 να ολοκληρώνει την ανατροπή, παίρνοντας την πρόκριση για τον τρίτο γύρο της διοργάνωσης.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024