Ο Ίβιτσα Όσιμ έφυγε από τη ζωή, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένεια του Παναθηναϊκού.
Ο Βόσνιος διετέλεσε προπονητής των «πρασίνων» από το καλοκαίρι του 1992 έως τα μέσα Μαρτίου του 1994, με το «τριφύλλι» να τον αποχαιρετά μέσω επίσημης ανακοίνωσης.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός για το χαμό του Όσιμ:
«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός αποχαιρετάει με οδύνη τον Ίβιτσα Όσιμ, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 81 ετών. Ο εκλιπών διατέλεσε προπονητής του Τριφυλλιού από το καλοκαίρι του 1992 έως τα μέσα Μαρτίου του 1994. Υπό την καθοδήγηση του Όσιμ, ο Παναθηναϊκός κέρδισε το Κύπελλο Ελλάδας της σεζόν 1992-1993 και το Σούπερ Καπ Ελλάδας τον Αύγουστο του 1993. Ένας σπουδαίος άνθρωπος του ποδοσφαίρου με γνώσεις, ο οποίος άφησε το στίγμα του στον Παναθηναϊκό.
Το «Τάμα» μια θεατρική εμπειρία που υπόσχεται να συγκινήσει και να κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον των θεατών. Το κοινό θα έχει την ευκαιρία να την απολαύσει για λίγες παραστάσεις στο Σύγχρονο Θέατρο.