
ΑΕΚ: Έφτασε στην Τούμπα ο Αλμέιδα για να δει το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ
Στην Τούμπα για να παρακολουθήσει από κοντά το ντέρμπι ΠΑΟΚ – ΑΕΚ έφτασε ο Ματίας Αλμέιδα.
Στην Τούμπα για να πάρει μια πρώτη… γεύση από την ΑΕΚ και τους ποδοσφαιριστές του υπάρχον ρόστερ έφτασε ο Ματίας Αλμέιδα.
Ο Αργεντινός προπονητής ο οποίος αναμένεται να αναλάβει την Ένωση, αφού υπογράψει το συμβόλαιο του (2+1 χρόνια) έφτασε χθες στην Αθήνα και σήμερα ταξίδεψε για τη Θεσσαλονίκη ώστε να παρακολουθήσει το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.
Ο Αλμέιδα έφτασε μαζί με τον μάνατζερ του στην Τούμπα, όπου τους υποδέχτηκαν οι Ασλανίδης, Κοσμάς και Παπαδημητρίου.
Αφού λήξει το παιχνίδι, ο Αργεντινός αναμένεται να διανυκτερεύσει στη Θεσσαλονίκη και να παραμείνει στην πόλη μαζί με τον εκτελεστικό διευθυντή της ΠΑΕ, Γιάννη Παπαδημητριου, με την επιστροφή τους στην Αθήνα να έχει προγραμματιστεί για αύριο.
- Πολλοί τραυματίες από το νέο κύμα ρωσικών επιθέσεων στην Ουκρανία
- Εξιχνιάστηκε τηλεφωνική απάτη στη Θεσσαλονίκη με λεία κοσμήματα αξίας 12.000 ευρω
- Ο Λευτέρης Πετρούνιας διεκδικεί μετάλλιο στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Καϊρου
- Αποστολία Ζώη: Το ατύχημα της τραγουδίστριας – Τι λέει η ίδια
- Σιθωνία: «Μόλις έπεσε η στάθμη του νερού…» – Πώς εντοπίστηκαν το ανθρώπινο κρανίο και τα οστά σε ξενοδοχείο
- Άρης: Οι συναντήσεις που είχε ο Γρηγορίου για το ματς με τον Λεβαδειακό

