Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Πάτρα: Δεν θα γίνει η εκταφή της Μαλένας και της Ίριδας - Πότε αναμένονται τα ιατροδικαστικά πορίσματα

Πάτρα: Δεν θα γίνει η εκταφή της Μαλένας και της Ίριδας – Πότε αναμένονται τα ιατροδικαστικά πορίσματα

Κομβικής σημασίας θα είναι τα πορίσματα για τα δύο παιδιά

Μέχρι τέλος Μαΐου αναμένεται να είναι έτοιμο το πόρισμα της επιτροπής Κριεκούκη-Καλόγρια αναφορικά με τους θανάτους των δύο παιδιών της οικογένειας Πισπιρίγκου – Δασκαλάκη και συγκεκριμένα της Μαλένας και της Ίριδας.

Σημειώνεται πως δεν θα χρειαστεί να γίνει εκταφή των παιδιών.

Κομβικής σημασίας θα είναι τα πορίσματα, καθώς θα καθορίσουν τις περαιτέρω κινήσεις από τους εισαγγελικούς λειτουργούς που εποπτεύουν την προανακριτική εξέταση, αλλά και το αν θα κληθούν και άλλοι μάρτυρες για κατάθεση, όπως επίσης και αν θα καταστούν και άλλοι ύποπτοι αξιόποινων πράξεων.

Στο μεταξύ η Ρούλα Πισπιρίγκου συνεχίζει να αρνείται τα πάντα για τη δολοφονία της Τζωρτζίνας.

Ο δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου, Όθων Παπαδόπουλος, μίλησε στο Mega για την δήλωση του γιατρού της Τζωρτζίνας σχετικά με την κεταμίνη. «Δεν έχω κάποια αντίρρηση από αυτά που είπε ο κ. Ηλιάδης. Δεν έχουμε κανένα λόγο αντιδικίας με τον γιατρό. Τα έγγραφα που έχουμε στα χέρια μας, αναγράφουν 2 ημερομηνίες , 11/4 και 5/6 , ότι χορηγήθηκε η κεταμίνη. Έχουμε μία ουσία που συνομολογείται ότι χορηγείται στις ΜΕΘ.

Από το νοσοκομείο, στην αρχή βλέπουμε ότι δεν αναγνωρίζει ότι υπάρχει η κεταμίνη ως ουσία, ενώ μετά φαίνεται ότι τελικά υπάρχει. Δεν είναι μία ουσία που βρέθηκε ξαφνικά, ενώ υπήρχε από το νοσοκομείο η χορήγησή της. Δεν αμφισβητείται η ποσότητα, αμφισβητείται το ποιός χορήγησε την συγκεκριμένη ποσότητα – τα 6.9 mg – στην Τζωρτζίνα», ανέφερε αρχικά.

«Ακόμα και οι αρμόδιες αρχές δεν έχουν απαντήσεις, έχουν προσληφθεί ειδικοί για να δοθεί μία εικόνα για το τί έχει συμβεί, έχει προσληφθεί ειδική παιδοψυχολόγος για να ερμηνεύσει τις ζωγραφιές της Τζωρτζίνας. Επαγγελματικά, ως δικηγόρος της υπεράσπισης, δεν μπορώ να επικοινωνώ με έναν μάρτυρα κατηγορίας. Δημιουργείται ζήτημα εάν συμβεί αυτό. Ακούω τους ειδικούς, εμείς δεν αμφισβητούμε τα λεγόμενα του κ. Ηλίαδη, ωστόσο προκύπτει ότι η κεταμίνη δεν ήρθε από τον ουρανό, αλλά υπάρχει στις ΜΕΘ. Η διαδικασία της διαδρομής της κεταμίνης είναι κάτι που ερευνάται», συμπλήρωσε.

Για δημοσίευμα που αναφέρει την εύρεση ουσίας στην Μαλένα, ο κ. Παπαδόπουλος επεσήμανε πως, «δεν γνωρίζω για ίχνη ουσίας στην Μαλένα. Το ακούω από εσάς για πρώτη φορά. Οι πληροφορίες είναι πάντα τόσες πολλές και χρειάζεται να ερευνήσουμε την αλήθεια όλων αυτών».

«Μελετώντας τη δικογραφία, προέκυψε από τις καταθέσεις ότι έχει γίνει δύο φορές γονιδιακός έλεγχος. Έχει ερευνηθεί το 80% των γονιδίων και θα ζητήσουμε την ολοκλήρωση του γονιδιακού ελέγχου για να δούμε εάν θα προκύψει κάποιο νέο στοιχείο. Αυτό το 20% μπορεί να ανατρέψει την παρούσα εικόνα», ξεκαθάρισε.

Sports in

«Τρελάθηκε» ο Μπαρτζώκας: Οι πανηγυρισμοί μετά το τέλος του Παρτίζαν – Ολυμπιακός (vid)

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας ξέσπασε μετά την ανατροπή και το μεγάλο διπλό στο Βελιγράδι και πανηγύρισε έξαλλα τη νίκη του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024