Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πάτρα: Οι αρχές εξετάζουν μεταξύ άλλων τις ζωγραφιές της μικρής Τζωρτζίνας

Πάτρα: Οι αρχές εξετάζουν μεταξύ άλλων τις ζωγραφιές της μικρής Τζωρτζίνας

Οι ζωγραφιές της Τζωρτζίνας στο μικροσκόπιο των αρχών για το θρίλερ της Πάτρας

Αδημοσίευτες ζωγραφιές της Τζωρτζίνας εξετάζουν οι αρχές που σύμφωνα με πληροφορίες έχουν καλέσει και παιδοψυχολόγο για να εκτιμήσει τα τυχόν δεδομένα και να δώσει απαντήσεις γύρω από το θρίλερ της Πάτρας. Στη μία ζωγραφιά σε λευκό χαρτί, στην οποία αναγράφεται στο κάτω μέρος «στη μαμά που πετάει, χρόνια πολλά, σε ευχαριστών για όλα και είσαι η καλύτερη μαμά του κόσμου» και στο πάνω μέρος της ίδιας ζωγραφιάς έχει αποτυπωθεί μια καρδιά στο εσωτερικό της οποίας είναι ζωγραφισμένες δύο φιγούρες παιδικές, η μία με τη μορφή του αγγέλου ενώ στην όλη όψη του ίδιου χαρτιού ζωγραφικής αποτυπώνονται στο κάτω μέρος τέσσερις ανθρώπινες φιγούρες και γρασίδι και στο πάνω μέρος και αριστερά ένας ήλιος και στο κέντρο γράφεται το εξής «Η ΜΑΜΑ ΜΟΥ».

Αυτά αναγράφονται σε έγγραφο που φέρνει στο φως της δημοσιότητας η εφημερίδα «ΜΠΑΜ».

Σε μία δεύτερη ζωγραφιά αναφέρει: «Η μαμά μου σήμερα έβγαλε ένα τεράστιο ουρλιαχτό». Η ζωγραφιά έχει τέσσερα πλαίσια και δύο κυκλάκια που παραπέμπουν σε καρδούλες. Η Τζωρτζίνα, στα πλαίσια φέρεται να έχει ζωγραφίσει τέσσερις μορφές, εκ των οποίων οι δύο είναι μουτζουρωμένες καλά κι επισταμένα, σα να θέλει να εξαφανίσει αυτά τα δύο πρόσωπα. Τα άλλα δύο φαίνεται να έχουν τη μορφή μικρών κοριτσιών που φέρουν στο κεφάλι τους κάτι σα φωτοστέφανο.

Υπάρχει ακόμη κι ένα τρίτο κοριτσάκι, εκτός πλαισίου, μόνο του. Δηλαδή σαν να παρατηρεί, όπως και στις προηγούμενες ζωγραφιές.

Τι λέει η παιδοψυχολόγος

«Πράγματι το παιδικό ιχνογράφημα αποτελεί ένα μέσο που μπορεί να μας δώσει πληροφορίες. Έχοντας ήδη τώρα ένα πλαίσιο, έχει νόημα να ανακαλύψουμε τι μπορεί να σημαίνουν όλα αυτά», ανέφερε η κ. Παρασκευοπούλου.

Σχετικά με την πρόταση της Τζωρτζίνας στη ζωγραφιά, η ίδια είπε ότι «Έχει αξία να δει κανείς αν οι λεζάντες αυτές είναι αυθόρμητες, αν η ζωγραφιά έχει γίνει μετά από ένα στρεσογόνο συμβάν. Η ζωγραφιά δίνει σίγουρα πολλά στοιχεία. Βλέπουμε μια ζωγραφιά που το παιδί έχει βάλει χρώματα στις παιδικές φιγούρες, και στη φιγούρα που φέρεται να είναι η μαμά υπάρχουν σκούρα χρώματα. Το γεγονός ότι το παιδί σκίτσαρε τη μαμά με σκούρα χρώματα δείχνει άγχος και στρες».

Sports in

Σκάνδαλο: Δεν κλήθηκε σε απολογία ο Αλμέιδα για την επίθεση στην Τούμπα

Ο Ματίας Αλμέιδα επιτέθηκε και έπιασε από τον λαιμό άνθρωπο της ΥΑΒΑΧ μετά το τέλος του παιχνιδιού στην Τούμπα, παρόλα αυτά δεν κλήθηκε σε απολογία από τον αθλητικό δικαστή της Super League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024