Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Λιμενεργάτες Cosco: Συνεχίζουν τις απεργιακές κινητοποιήσεις τους - Τα αιτήματά τους

Λιμενεργάτες Cosco: Συνεχίζουν τις απεργιακές κινητοποιήσεις τους – Τα αιτήματά τους

Tη συνέχιση των απεργιακών κινητοποιήσεών τους στον Σταθμό Εμπορευματοκιβωτίων Πειραιά, μέχρι να ικανοποιηθούν τα αιτήματά τους, αποφάσισε το συνδικάτο της Eνωσης Εργαζομένων Διακίνησης Εμπορευματοκιβωτίων στις προβλήτες του Πειραιά (ΕΝΕΔΕΠ).

Μετά τον τραυματισμό 38χρονου συναδέλφου τους που έπεσε από ύψος κατά τη διάρκεια εργασιών σε φορτηγό πλοίο μεταφοράς εμπορευματοκιβωτίων στην προβλήτα ΙΙΙ, οι λιμενεργάτες της Cosco (φωτογραφία αρχείου, επάνω, από Eurokinissi) θέτουν θέματα ασφάλειας και υγιεινής και ζητούν μέτρα.

Υπογραφή ΣΣΕ

Παράλληλα, ζητούν να ενταχθούν όλοι οι εργαζόμενοι στα βαρέα και ανθυγιεινά, να υπογραφεί Συλλογική Σύμβαση Εργασίας που να συμπεριλαμβάνει τις προσαυξήσεις των νυχτερινών, αργιών και Σαββατοκύριακων και όλοι οι εργαζόμενοι να γίνουν πλήρους απασχόλησης, όπως μεταδίδει το ΑΠΕ.

«Μετά από απόφαση της μαζικής γενικής συνέλευσης των εργαζομένων που έγινε στο ΣΕΜΠΟ η απεργία συνεχίζεται! Oλοι στην περιφρούρηση. Ο τηλεφωνικός χαιρετισμός του συναδέλφου μας Τάκη (σ.σ. ο εργάτης που τραυματίστηκε), μας γεμίζει δύναμη και κουράγιο να συνεχίσουμε τον δίκαιο αγώνα μας. Να υπογραφεί εδώ και τώρα ΣΣΕ που να κατοχυρώνει όλους τους εργαζόμενους», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΕΝΕΔΕΠ.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024