\Με νάρθηκα στο πόδι και στο χέρι ο αγαπημένος σεναριογράφος και ηθοποιός μίλησε για τη νέα του σειρά και την απώλεια του Πάνου Νάτση.
«Αυτό έγινε ξημέρωμα Σαββάτου. Την Παρασκευή το βράδυ ήμασταν όλοι στο σπίτι της Αλεξάνδρας Ταβουλάρη, γιορτάσαμε εκεί τα γενέθλιά της. Έφυγαν όλοι, εγώ κοιμήθηκα στης Αλεξάνδρας και έφυγα με το πρωινό δελφίνι. Με το που φτάνω στην Αίγινα με παίρνει τηλέφωνο η Αλεξάνδρα και μου λέει έγινε αυτό και αυτό. Όσο περνούσε η ώρα σκέφτηκα να μείνω στην Αίγινα και να επιστρέψω στην Αθήνα την επόμενη μέρα, γιατί θεώρησα ότι θα είναι καλύτερα στο νησί μακριά από το γεγονός. Νομίζω ότι ήταν το πιο δύσκολο βράδυ της ζωής μου και το πέρασα όλο αυτό το πράγμα μόνος μου. Έπρεπε να το είχα περάσει με παρέα», εξομολογήθηκε ο Γιώργος Καπουτζίδης.
Τέτοια εποχή οι περισσότεροι από εμάς νιώθουμε μια ανανεωμένη ενέργεια και διάθεση. Και σύμφωνα με την επιστήμη η άνοιξη η κατάλληλη εποχή για νέες αρχές
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Από την Πέμπτη 23 Απριλίου, το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά κάνει μια βουτιά στον παλιό ελληνικό κινηματογράφο, με το έργο «Tζένη Τζένη - Ένα ηλιόλουστο Ρέκβιεμ»
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας