Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τα ψέματα τελείωσαν: Στην Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ το θέμα έκπτωσης των Δημητρίου, Αντωνίου, Τζαφέρη

Τα ψέματα τελείωσαν: Στην Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ το θέμα έκπτωσης των Δημητρίου, Αντωνίου, Τζαφέρη

Εκδικάζεται σήμερα (15:00) στην Επιτροπή Δεοντολογίας το αίτημα έκπτωσης από την Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ των Δημητρίου, Αντωνίου και Τζαφέρη

Έκαναν/κάνουν τα πάντα για να μην φτάσει η υπόθεση ως το τέλος. Δείχνουν με τρόπο εντυπωσιακό ότι θέλουν να «γραπωθούν» από τις καρέκλες, παρά τη δεδομένη και επιβεβαιωμένη παρανομία. Χρησιμοποιούν κάθε πιθανό και απίθανο τρικ για να μπορέσουν να μείνουν «ζωντανοί» και να μην χάσουν τα αξιώματα στην ΕΠΟ. Αλλά πλέον ο χρόνος δεν είναι σύμμαχός τους. Η ώρα του νόμου έφτασε.

Έστω και με πολύ μεγάλη καθυστέρηση, η υπόθεση προχωρά και παίρνει τον δρόμο της δικαιοσύνης. Ο λόγος για το αίτημα έκπτωσης από τα αξιώματά τους στην Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ των Παναγιώτη Δημητρίου (αναπληρωτής πρόεδρος και προεδρεύων μετά την παραίτηση Ζαγοράκη), Αστέριου Αντωνίου (αντιπρόεδρος) και Κλέαρχου Τζαφέρη (ταμίας).

Η συζήτηση της υπόθεσης στην Επιτροπή Δεοντολογίας εκδικάζεται σήμερα, Τετάρτη 27 Απριλίου 2022, στις 15:00, στα γραφεία της ΕΠΟ, και η ώρα της κρίσης φτάνει, έπειτα από την καταγγελία της ΠΑΕ ΑΕΛ. Σε μια εκδίκαση που επιχειρήθηκε να μείνει… κρυφή όλο αυτό το διάστημα από τα ΜΜΕ της διαβόητης «εξυγίανσης» και τους συστρατευμένους, αλλά τελικά αυτό δεν κατέστη δυνατό.

Υπενθυμίζεται ότι με χαρακτηριστική καθυστέρηση είχε εκδοθεί η απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου, που οριστικοποίησε τη «δίκη» των εμπλεκομένων, καθώς η διοίκηση της ΕΠΟ είχε επιχειρήσει αρχικά να αποδυναμώσει – μπλοκάρει τη διαδικασία αιτούμενη αναψηλάφηση, η οποία εντέλει απορρίφθηκε.

Η όλη υπόθεση σημειώνεται ότι ξεκίνησε μετά από προσφυγή της ΠΑΕ ΑΕΛ για την απόφαση της Επιτροπής Εκτάκτων Θεμάτων, τον περασμένο Οκτώβρη, να μην επιβάλει ποινές σε μη αδειοδοτημένες ομάδες, που από την πρώην Football League βρέθηκαν με το νόμο Αυγενάκη στη νέα Σούπερ Λίγκα 2 των δύο ομίλων.

Υπενθυμίζεται ότι η εκδίκαση της υπόθεσης είχε προγραμματιστεί και είχε ξεκινήσει στις 15 Απριλίου, ωστόσο Αντωνίου και Τζαφέρης είχαν ζητήσει και τελικώς πήραν αναβολή επικαλούμενοι «κώλυμα». Σε μια ιδιαίτερη ημέρα, κατά την οποία ο αναπληρωτής πρόεδρος της ΕΠΟ, Παναγιώτης Δημητρίου, εκπροσωπήθηκε από την επί σειρά ετών δικηγόρο και στενή συνεργάτιδα του Δημήτρη Μελισσανίδη Ελευθερία Ρίζου.

Οι κατηγορούμενοι κέρδισαν χρόνο, όπως είχαν κάνει και με το κενό περιεχομένου αίτημα «αναψηλάφησης» της υπόθεσης, που απορρίφθηκε. Και εάν πιστέψουμε τις… σειρήνες από το πάρκο Γουδή, παλεύουν όλο αυτό το διάστημα να σκαρφιστούν κάτι ακόμη, ένα νέο «τρικ», για να υπάρξει κι άλλη καθυστέρηση. Θα το επιτρέψει αυτό η Επιτροπή Δεοντολογίας;

Sports in

Συγκλονιστικός Μασούρας: «Για το Ριαθόρ στο 90′, για τη Γιουβέντους, για τη Μέταλιστ, για τη Γουλβς»

Κάτι χρωστούσε στον Ολυμπιακό η τύχη και η μπάλα και του το έδωσε εχθές, σύμφωνα με όσα είπε ο Γιώργος Μασούρας

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024