Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σφραγίζονται τα δύο εισιτήρια – Μάχη στο «Καραϊσκάκης», το καθήκον του ο Παναθηναϊκός

Σφραγίζονται τα δύο εισιτήρια – Μάχη στο «Καραϊσκάκης», το καθήκον του ο Παναθηναϊκός

Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ θα κονταροχτυπηθούν στο «Γ. Καραϊσκάκης» μετά το 0-0 της Τούμπας, ενώ ο Παναθηναϊκός θέλει να τελειώσει την υπόθεση-πρόκριση κόντρα στη Λαμία

Απόψε το βράδυ (20:00) Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ διασταυρώνουν τα ξίφη τους στο «Γ. Καραϊσκάκης» μετά το 0-0 της Τούμπας, με φόντο ένα εισιτήριο για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.

Οι Ερυθρόλευκοι θα έχουν και 12ο παίκτη, καθώς ο κόσμος τους αναμένεται να δώσει βροντερό «παρών» στο γήπεδο, ενώ οι Θεσσαλονικείς θα έχουν τη βοήθεια τού εκτός έδρας γκολ σε περίπτωση που σκοράρουν.

Αν η κανονική διάρκεια και αυτής της μεταξύ τους αναμέτρησης ολοκληρωθεί χωρίς γκολ, τότε θα ακολουθήσει ημίωρη παράταση κα εφόσον χρειαστεί η διαδικασία των πέναλτι.

Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, για τους Πειραιώτες θα είναι εκτός ο Κώστας Φορτούνης, ο οποίος ταλαιπωρείται ακόμη από τον τραυματισμό του στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, ενώ ακολούθησε και ένα χτύπημα στην προπόνηση.

Από την άλλη, για τους Ασπρόμαυρους θα απουσιάσουν οι Ζαμπά, Ελ Καντουρί, Μιχαηλίδης και Βιεϊρίνια.

Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Βαλεντίθ Γκόμεθ, με βοηθούς τους Χοσέ Ρομέρο και Ιβάν Γκρανάβο και τέταρτο τον Βασίλη Φωτιά. Στο VAR θα βρίσκονται οι Ιγκνάθιο Βιλανουέβα και Πολυχρόνης Κωσταράς.

Λίγο νωρίτερα (18:00) ο Παναθηναϊκός θα κοντραριστεί με τη Λαμία στο «Αθανάσιος Διάκος» στη ρεβάνς του 1-0 της Λεωφόρου. Οι Πράσινοι θέλουν να εξασφαλίσουν το εισιτήριο για τον τελικό της διοργάνωσης, ενώ η ομάδα της Φθιώτιδας ψάχνει το μεγάλο… μπαμ.

Ο Τζιανλούκα Φέστα δε θα έχει στη διάθεσή του τον τραυματία Αντέτζο και τους Αραμπούλι, Μαρτίνεθ και Γκαραβέλη, ενώ σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι έμεινε εκτός και ο Βύντρα.

Από την άλλη πλευρά, ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς δεν υπολογίζει στους τραυματίες Κουρμπέλη και Πούγγουρα, στον Μακέντα για λόγους τακτικής, αλλά και στους γνωστούς απόντες Λούντκβιστ, Βαγιαννίδη και Αγιούμπ.

Sports in

Ο Ολυμπιακός είναι η μεγαλύτερη διαφήμιση για το ελληνικό ποδόσφαιρο στην Ευρώπη

Μια τεράστια βραδιά για τον Ολυμπιακό, με τους «ερυθρόλευκους» να κάνουν την διαφορά

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024