Τρίτη 07 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Άρης: Έμφαση στην τελική προσπάθεια

Άρης: Έμφαση στην τελική προσπάθεια

Αρκετές ασκήσεις για το «τελείωμα» των φάσεων περιελάμβανε το σημερινό πρόγραμμα των ποδοσφαιριστών του Άρη στο Δασυγένειο.

Ο Χερμάν Μπούργος φαίνεται ότι δίνει μεγάλη έμφαση στον τομέα της τελικής προσπάθειας, ενόψει και του κυριακάτικου (1/5) εκτός έδρας αγώνα με τον Παναθηναϊκό για την έκτη αγωνιστική των πλέι οφ.

Η προπόνηση των κιτρινόμαυρων στο Δασυγένειο περιελάμβανε αρκετές ασκήσεις για το «τελείωμα» των φάσεων. Ακόμα, ο Ιτούρμπε συμμετείχε σε μεγάλο μέρος του προγράμματος εκγύμνασης και στη συνέχεια ακολούθησε ατομικό.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ Άρης:

«Πρωινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου περιλάμβανε το πρόγραμμα της Τετάρτης για τους ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ (ασκήσεις τεχνικής, τελειώματα φάσεων και παιχνίδια τακτικής) με τον Χουάν Ιτούρμπε, που καθημερινά ανεβάζει ρυθμό, να ακολουθεί και σήμερα μέρος του προγράμματος και στη συνέχεια να κάνει ατομικό.

Αύριο, Πέμπτη, οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας θα προπονηθούν το πρωί στο «Δασυγένειο» ενόψει του κυριακάτικου (01/05) εκτός έδρας αγώνα με τον Παναθηναϊκό (19:00)».

Sports in

Ο Ολυμπιακός με 2 νίκες, αλλάζει το ελληνικό ποδόσφαιρο!

Πόσο θα αλλάξουν οι συνθήκες για το ελληνικό ποδόσφαιρο στην Ευρώπη, εάν ο Ολυμπιακός κάνει το «2 στα 2» στο Conference League;

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 07 Μαϊου 2024