Τα «πράσινα» προβάρει ο Πέιτον Σίβα. Οι εξελίξεις στην υπόθεση είναι ραγδαίες, με τον Παναθηναϊκό να κλείνει τον αμερικανό πλέι-μέικερ.
Η ομάδα του Γιώργου Βόβορα βγήκε στην αγορά για πλέι-μέικερ, με το όνομα του Σίβα να εμφανίζεται στο προσκήνιο. Ο 31χρονος παίκτης βρίσκεται προ των πυλών του Παναθηναϊκού, με τις δύο πλευρές να δίνουν τα χέρια.
Πρόκειται για επιλογή των Πεδουλάκη και Βόβορα, με το Τριφύλλι να ενισχύεται στο τελευταίο και σημαντικό κομμάτι της φετινής αγωνιστικής περιόδου.
Ο Σίβα έγινε γνωστός στην Ευρώπη κυρίως από τη θητεία του στην Άλμπα Βερολίνου, με τη φανέλα της οποίας αγωνίστηκε πέντε χρόνια, τα δύο στην EuroLeague και τα τρία στο EuroCup.
Τη φετινή σεζόν ο Αμερικανός αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα της Αυστραλίας με τους Νew Zealand Breakers, με τους οποίους σε 23 παιχνίδια είχε 11,8 πόντους και 4,9 ασίστ σε 27 λεπτά συμμετοχής, ενώ την περίοδο 2013-14 αγωνίστηκε στο ΝΒΑ και τους Πίστονς, όπου σε 24 ματς κατέγραψε 2,3 πόντους κατά μέσον όρο.
Η υπόθεση έχει μπει στην τελική ευθεία, με τον Σίβα να ετοιμάζεται για νέες περιπέτειες στην Ελλάδα και τον Παναθηναϊκό.
Μέσα σε τρία λεπτά, και μάλιστα στο φινάλε (86′-89′), η Ίντερ έκανε το 1-2, 3-2, νίκησε την Κόμο και πήρε το εισιτήριο για τον τελικό του Κυπέλλου Ιταλίας
Η Μπράιτον ήταν εντυπωσιακή απέναντι στην Τσέλσι, τη συνέτριψε με σκορ 3-0 και πλέον κάνει όνειρα Ευρώπης, βάζοντας τους «μπλε» σε σοβαρό κίνδυνο να μην τα καταφέρουν.
Στις 22 Απριλίου του 2024, η ομάδα Κ19 του Ολυμπιακού στέφθηκε πρωταθλήτρια Ευρώπης κατακτώντας το Youth League στην Ελβετία. Μια επιτυχία μυθικών διαστάσεων για την ομάδα του Πειραιά