Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Στην Κεντρική Ένωση Δήμων αύριο ο Σταύρος Μπένος

Στην Κεντρική Ένωση Δήμων αύριο ο Σταύρος Μπένος

Η πορεία ανασυγκρότησης της Βόρειας Εύβοιας μετά τις καταστροφικές πυρκαγιές του Αυγούστου του 2021 θα απασχολήσει την αυριανή - Πέμπτη 28 Απριλίου- συνεδρίαση του ΔΣ της ΚΕΔΕ, η οποία θα γίνει παρουσία του Σταύρου Μπένου, επικεφαλής της Επιτροπής Ανασυγκρότησης της Βόρειας Εύβοιας.

Η πορεία ανασυγκρότησης της Βόρειας Εύβοιας μετά τις καταστροφικές πυρκαγιές του Αυγούστου του 2021 θα απασχολήσει μεταξύ άλλων, την αυριανή – Πέμπτη 28 Απριλίου- συνεδρίαση του ΔΣ της ΚΕΔΕ, η οποία θα γίνει παρουσία του Σταύρου Μπένου, επικεφαλής της Επιτροπής Ανασυγκρότησης της Βόρειας Εύβοιας.

Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης θα συζητηθεί η διάθεση χρηματικού ποσού για την ανασυγκρότηση της Βόρειας Εύβοιας καθώς και η έγκριση σχεδίων των σχετικών προγραμματικών συμβάσεων.

Παράλληλα το ΔΣ της ΚΕΔΕ αναμένεται να εγκρίνει προγραμματική σύμβαση μεταξύ υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης και ΚΕΔΕ με αντικείμενο: «Δράσεις Απλούστευσης και Ψηφιοποίησης Διαδικασιών αρμοδιότητας των Ο.Τ.Α. Α΄ Βαθμού και λοιπές δράσεις για την ενίσχυση του Ψηφιακού Μετασχηματισμού των Δήμων».

Ακολουθούν μερικά από τα θέματα της ημερήσιας διάταξης:

  1. Διάθεση χρηματικού ποσού για την ανασυγκρότηση της Βόρειας Εύβοιας – Έγκριση σχεδίων Προγραμματικών Συμβάσεων.
    Εισηγητές: κ. Δ. Παπαστεργίου, Πρόεδρος ΚΕΔΕ – κ. Στ. Μπένος, Επικεφαλής της Επιτροπής Ανασυγκρότησης της Βόρειας Εύβοιας – κα Θ. Αλεξίου, Προϊσταμένη Νομικής Υπηρεσίας ΚΕΔΕ
  2. Έγκριση Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης και ΚΕΔΕ με αντικείμενο: «Δράσεις Απλούστευσης και Ψηφιοποίησης Διαδικασιών αρμοδιότητας των Ο.Τ.Α. Α΄ Βαθμού και λοιπές δράσεις για την ενίσχυση του Ψηφιακού Μετασχηματισμού των Δήμων» Εισηγητές: κ. Δ. Παπαστεργίου, Πρόεδρος ΚΕΔΕ,  κ. Ι. Τσιάμης, Πρόεδρος Επιτροπής Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης

Sports in

Αυτά μόνο ο Ολυμπιακός: Διεκδικεί 6 ευρωπαϊκά σε 4 αθλήματα!

Δεν υπάρχει αυτό που έχει καταφέρει ο Ολυμπιακός, καθώς βρισκόμαστε στο δεύτερο μισό του Απρίλη και διεκδικεί ακόμα 6 ευρωπαϊκά σε 4 διαφορετικά αθλήματα!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024