Ο Ρότζερ Φέντερερ δηλώθηκε για να παίξει στο τουρνουά της Βασιλείας τον Οκτώβριο, όπως δήλωσαν σήμερα (26/4) οι διοργανωτές, και ετοιμάζεται για την επιστροφή του μετά τον σοβαρό τραυματισμό του στο γόνατο.
Ο Ελβετός, πρώην νούμερο 1 στην παγκόσμια κατάταξη, που θα γίνει 41 ετών τον Αύγουστο, δεν έχει παίξει από τον περασμένο Ιούλιο, όταν αποκλείστηκε στους προημιτελικούς του Wimbledon από τον Χούμπερτ Χούρκατς.
Ο Φέντερερ υποβλήθηκε σε δύο επεμβάσεις στο γόνατο το 2020 και επέστρεψε πέρυσι, αλλά έκανε άλλη μια επέμβαση στο γόνατο μετά το Wimbledon, που τον ανάγκασε να χάσει το δεύτερο μισό της σεζόν.
Τον Φεβρουάριο, ο Φέντερερ επιβεβαίωσε τα σχέδιά του να συνεργαστεί με τον Ισπανό Ράφα Ναδάλ, στο Laver Cup στο Λονδίνο, τον Σεπτέμβριο.
Το τουρνουά «Swiss Indoors» θα επιστρέψει στο καλεντάρι μετά από απουσία δύο ετών λόγω της πανδημίας Covid-19 και είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί μεταξύ 24 και 30 Οκτωβρίου.
Ο Φέντερερ έχει το ρεκόρ, με την κατάκτηση 10 φορές του τουρνουά στη Βασιλεία και θα επιστρέψει ως πρωταθλητής στη διοργάνωση, όπου δεν έχει χάσει από το 2013.
Σύμφωνα με την ψυχολογία, το να λέει κάποιος παθολογικά ψέματα δεν θεωρείται ξεχωριστή ψυχική διαταραχή. Πρόκειται περισσότερο για ένα μοτίβο συμπεριφοράς
Σε παγκόσμια πρώτη από τον καλλιτεχνικό οργανισμό Altera Pars το «Lost & Found» της Nalini Vidoolah Mootoosamy, σε μετάφραση και σκηνοθεσία Πέτρου Νάκου, συνεχίζει την πορεία του και μετά το Πάσχα.
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται για το πρώτο ντέρμπι των πλέι-οφ της Super League κόντρα στην ΑΕΚ και ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ έδωσε το σύνθημα για την ομάδα του, λέγοντας πως έχει προετοιμαστεί καλά όλο αυτό το διάστημα.
LIVE: ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 20:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός για τα ημιτελικά του Final Four του Κυπέλλου Ελλάδος στο πόλο γυναικών.
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ετοιμάζεται για την πρεμιέρα του Bastide UTS στη Νιμ της Γαλλίας και το ρίχνει στο τραγούδι, δηλώνοντας μάλιστα πως το τένις τον... κέρδισε στο νήμα από τη Eurovision!
Έβγαλε ειδήσεις το σεμινάριο της ΚΕΔ για τους διαιτητές και τους βοηθούς της Super League που έγινε το διήμερο 2-3 Απριλίου στην Αθήνα, Αρχισαν και τα σενάρια για τους νέους πίνακες διαιτητών