Τρίτη 16 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Θεσσαλονίκη: Νέο επεισόδιο μεταξύ νεαρών στον Εύοσμο

Θεσσαλονίκη: Νέο επεισόδιο μεταξύ νεαρών στον Εύοσμο

Ακόμα μια νύχτα συμπλοκών έχει ταράξει την περιοχή...

Νέος συναγερμός σήμανε στην ΕΛΑΣ το βράδυ της Τρίτης (26/4) για επεισόδιο μεταξύ νεαρών στον Εύοσμο στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την τοπική ιστοσελίδα grtimes.gr, το Κέντρο Άμεσης Δράσης δέχθηκε κλήσεις για περιστατικό, στο οποίο εμπλέκονταν άτομα νεαρής ηλικίας.

Αργά το βράδυ της Τρίτης, άνθρωποι της ΕΛΑΣ «χτενίζουν» την περιοχή, αναζητώντας τους φερόμενους ως εμπλεκόμενους.

Βίντεο – ντοκουμέντο

Την ίδια στιγμή η ΕΡΤ δίνει στη δημοσιότητα βίντεο – ντοκουμέντο από συμπλοκή στην πλατεία της περιοχής τη Μεγάλη Παρασκευή.

Επικίνδυνες διαστάσεις λαμβάνουν οι συμπλοκές ανηλίκων

Σημειώνεται πως οι συμπλοκές μεταξύ ανηλίκων στον Εύοσμο τις τελευταίες ημέρες έχουν λάβει επικίνδυνες διαστάσεις.

Μέχρι στιγμής έχουν συλληφθεί τρεις 17χρονοι από τρία διαδοχικά επεισόδια τις ημέρες του Πάσχα. Ένας οδηγήθηκε σήμερα στον εισαγγελέα. Η «βεντέτα» φαίνεται να ξεκίνησε από συμπλοκή στην πλατεία της περιοχής τη Μεγάλη Παρασκευή.

Ο 17χρονος που συνελήφθη μετά το χθεσινοβραδινό επεισόδιο κατηγορείται για πρόκληση απλής σωματικής βλάβης. Μετά την προσαγωγή του στην εισαγγελέα ορίστηκε τακτική δικάσιμος και αφέθηκε ελεύθερος.

«Παραλίγο θα θρηνούσα Άλκη»

Ο πατέρας 17χρονου θύματος, σοκαρισμένος από όλα όσα εκτυλίσσονται τις τελευταίες ημέρες με αποτέλεσμα το παιδί του να νοσηλεύεται με τραύματα, εξέφρασε τον φόβο όλων των γονιών για την ασφάλεια των παιδιών τους και έστειλε το μήνυμα ότι δεν υπάρχει ισονομία και προστασία.

«Το παιδί μου νοσηλεύεται ακόμα στο νοσοκομείο Παπανικολάου με τραύματα στο κεφάλι.. Έχει διάσειση, αιμάτωμα και πρόβλημα στο μάτι. Την ίδια στιγμή, ο συλληφθείς κατηγορείται μόνο για απλή σωματική βλάβη και χωρίς περιοριστικούς όρους… Αυτό σημαίνει ότι συνεχίζεται ο φόβος των γονιών όχι μόνο για τα παιδιά τους, αλλά και για εμάς τους ίδιους. Δεν μπορούμε να κυκλοφορήσουμε στον Εύοσμο» ανέφερε χαρακτηριστικά στην ιστοσελίδα του grtimes.

Ο πατέρας του 17χρονου έκανε λόγο για «καρτέρι» που είχε στήσει η συγκεκριμένη ομάδα στα παιδιά τους.

«Περίμεναν να επιστρέψουμε από το Πάσχα και τους … περίμεναν στη γωνία. Μία ομάδα περίπου 30 ατόμων επιτέθηκε σε επτά άτομα, ανάμεσά τους και στο γιο μου. Τους χτύπησαν χωρίς οίκτο. Για μία ασήμαντη εφηβική αφορμή, έχει προκληθεί βεντέτα, με θύματα παιδιά» λέει σοκαρισμένος και προσθέτει εμβρόντητος πως «ο γιος μου σώθηκε από τύχη».

Ο ίδιος, μεταξύ άλλων, επέρριψε ευθύνες στην ΕΛ.ΑΣ γιατί -όπως υποστήριξε- δεν αντέδρασε γρήγορα. «Ο γιος μου τη γλίτωσε απλά γιατί κατάλαβαν ότι χτυπάνε λάθος άνθρωπο. Ακόμα και ο 17χρονος συλληφθείς, ανέφερε πως το παιδί μου δεν είχε καμία σχέση με προηγούμενα περιστατικά και πως δεν τον έχει χτυπήσει ποτέ ο ίδιος» κατέληξε ο πατέρας.

Sports in

8 Ιουλίου-15 Απριλίου: τόσο διάστημα περίμενε ο Σλούκας…

Η μετακίνηση του Κώστα Σλούκα στον Παναθηναϊκό και η ανακοίνωση στις 8 Ιουλίου ήταν μια στιγμή που έφερε δονήσεις στο ελληνικό και ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Απριλίου 2024