Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Πάτρα: Δέχεται απειλές για τη ζωή του ο αρχισυντάκτης της εφημερίδας «Πελοπόννησος»;

Πάτρα: Δέχεται απειλές για τη ζωή του ο αρχισυντάκτης της εφημερίδας «Πελοπόννησος»;

Νέες αποκαλύψεις για την υπόθεση που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο...

Απειλές για τη ζωή του, φέρεται να έχει δεχθεί, ο αρχισυντάκτης της εφημερίδας «Πελοπόννησος» σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε η εκπομπή «Super Κατερίνα» το πρωί της Τρίτης και αφορμή φέρεται να έχουν σταθεί οι αποκαλύψεις του για την υπόθεση της Πάτρας.

«Ζήτησε από την Αστυνομία, προσωπική ασφάλεια γιατί νιώθει ότι απειλείται η σωματική του ακεραιότητα» σχολίασε η Κατερίνα Καινούργιου.

Ποια είναι η αλήθεια;

Ο αρχισυντάκτης της εφημερίδας «Πελοπόννησος», Δημήτρης Τριανταφυλλόπουλος, σε ζωντανή σύνδεση με την εκπομπή του Alpha, είπε τι υφίσταται και τι όχι.

«Κοντεύει Πρωτομαγιά, η Πρωταπριλιά είναι πίσω μας. Δεν υφίσταται τέτοιο πράγμα. Δεν έχω κάνει καμία συζήτηση για προσωπική ασφάλεια. Ούτε εγώ, ούτε κανένας συνάδελφος από την εφημερίδα ουδέποτε δέχθηκε απειλή. Σε ότι με αφορά, ποτέ μα ποτέ, δεν είχα καμία συνομιλία με την Αστυνομία, στην Πάτρα, στην Αχαΐα, απ’ την οποία να ζητήσω την όποια προστασία» είπε αρχικά.

«Δεν έχει προκληθεί κανενός είδους, περίεργο, να το πω, τηλεφώνημα, ή τηλεφώνημα με περιεχόμενο απειλητικό προς εμένα, και απ’ ότι γνωρίζω, και από τους συναδέλφους. Κατά συνέπεια δεν υφίσταται και καμία αναγκαιότητα λήψης τέτοιου μέτρου προστασίας. Αν υφίστανται θα το ζητούσαμε» συμπλήρωσε ο δημοσιογράφος.

Σε ότι αφορά την υπόθεση της Πάτρας, ο κ. Τριανταφυλλόπουλος ανακοίνωσε πως: «έρχεται σωρεία δημοσιευμάτων τις επόμενες ημέρες με το ίδιο αποκαλυπτικό περιεχόμενο. Δεν μας εμποδίζει κάτι, δεν μας εμπόδισε κανείς. Προσπαθούμε να έχουμε τις ανάλογες πηγές».

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο, τα δημοσιεύματα θα αφορούν τόσο τον πατέρα των τριών νεκρών παιδιών στην Πάτρα, Μάνο Δασκαλάκη όσο και στην προφυλακισμένη μητέρα, Ρούλα Πισπιρίγκου, η οποία κατηγορείται για το θάνατο του ενός παιδιού της, της 9χρονης Τζωρτζίνας.

Δείτε όσα είπε

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024