Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Πάτρα: «Πέταξα από τους τάφους λιωμένα κεριά» - Τι απαντά η Δήμητρα Πισπιρίγκου για τα παιχνίδια των παιδιών

Πάτρα: «Πέταξα από τους τάφους λιωμένα κεριά» – Τι απαντά η Δήμητρα Πισπιρίγκου για τα παιχνίδια των παιδιών

Η Δήμητρα Πισπιρίγκου είπε στην γυναίκα που φροντίζει τους τάφους να μην αφήνουν τίποτα στο εικονοστάσι, ωστόσο ισχυρίστηκε ότι κάποιοι είχαν σπάσει το λουκέτο και έβαζαν πράγματα μέσα

Τον γύρο του διαδικτύου έκαναν οι εικόνες με πεταμένα πράγματα από τους τάφους των παιδιών στο Α’ Δημοτικό Κοιμητήριο Πάτρας. Η Δήμητρα Πισπιρίγκου, αδερφή της κατηγορούμενης για τη δολοφονία της Τζωρτζίνας, Ρούλας Πισπιρίγκου, ισχυρίζεται ότι η ίδια και η μητέρα της δεν πέταξαν στα σκουπίδια λουλούδια και παιχνίδια τη στιγμή που κάτοικοι υποστηρίζουν ότι τα επέστρεψαν στα μνήματα.

«Δεν πετάξαμε τίποτα από τους τάφους των παιδιών. Μόνο κάτι λιωμένα κεριά και ξερά λουλούδια. Η κυρία που φροντίζει τα μνήματα έχει εντολή να είναι όλα καθαρά όπως τα είχε εκείνη πριν φύγει» είπε η Δήμητρα Πισπιρίγκου στο Super Κατερίνα.

Η ίδια και η μητέρα της Ελένη Λεγάτου επισκέφτηκαν το κοιμητήριο στις 7:00 το Μεγάλο Σάββατο (23/4) και αργότερα κυκλοφόρησαν οι εικόνες με τα πεταμένα αρκουδάκια.

Η Δήμητρα Πισπιρίγκου είπε στην γυναίκα που φροντίζει τους τάφους να μην αφήνουν τίποτα στο εικονοστάσι, ωστόσο ισχυρίστηκε ότι κάποιοι είχαν σπάσει το λουκέτο και έβαζαν πράγματα μέσα. Είπε ότι αυτή ήταν η επιθυμία της αδερφής της. Οταν ρώτησαν τη Δήμητρα Πισπιρίγκου για τις εικόνες με τα πεταμένα παιχνίδια είπε πως δεν το έκανε η ίδια και μπορεί να το έκανε κάποια από τις γυναίκες του νεκροταφείου.

Πάτρα: Οι κάτοικοι μάζεψαν τα παιχνίδια και τα έβαλαν πίσω

Σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων στο Super Κατερίνα, τα πεταμένα παιχνίδια τοποθετήθηκαν εκ νέου στα μνήματα των παιδιών.

«Τα βρήκα μέσα στα σκουπίδια και είπα γιατί τα πετάξανε τα παιχνιδάκια των παιδιών;» είπε συγκινημένη η γυναίκα στην κάμερα. «Δεν μπορώ να το διανοηθώ αυτό, για τα αγγελούδια αυτά» συμπλήρωσε. «Αυτή είναι μάνα ή σκύλα; Πώς θα γλιτώσει; Θα πάει στο ψυχιατρείο; Δεν νομίζω γιατί και εκεί να πάει πρέπει να κάτσει όλη της τη ζωή μέσα. Θα συνέλθει αυτός ο άνθρωπος; Πρέπει να κάτσει μέσα όλη της τη ζωή» είπε μάρτυρας στην κάμερα.

Sports in

Οριστικό: Απορρίφθηκε το αίτημα της Φενέρμπαχτσε πριν τον Ολυμπιακό

Οριστική απόφαση για τον αγώνα Σούπερ Καπ της Φενέρμπαχτσε πριν τα ματς με τον Ολυμπιακό για το Europa Conference League

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024