Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μπαρτσελόνα – Βαγιεκάνο 0-1: Από κάζο σε κάζο στο «Καμπ Νου»

Μπαρτσελόνα – Βαγιεκάνο 0-1: Από κάζο σε κάζο στο «Καμπ Νου»

Μετά τον αποκλεισμό από την Άιντραχτ στο Europa League και την ήττα από την Κάντιθ για το πρωτάθλημα, το κακό τρίτωσε για την Μπαρτσελόνα που έχασε στο «Καμπ Νου» και από τη Βαγιεκάνο με 0-1.

Σε τροχοπέδη στην εξαιρετική πορεία της Μπαρτσελόνα μέσα στο 2022 εξελίσσεται το «Καμπ Νου»! Μετά την ήττα-αποκλεισμό στο Europa League από την Άιντραχτ και το 0-1 από την Κάντιθ για το πρωτάθλημα, ήρθε νέο κάζο με το ίδιο σκορ (0-1) από τη Βαγιεκάνο για την ομάδα του Τσάβι που δεν έχει εξασφαλίσει ακόμη την έξοδό της στο Champions League.

Στη δεύτερη θέση οι Καταλανοί με 63 βαθμούς,  όσους έχει και η Σεβίλλη, στους 61 βρίσκεται η Ατλέτικο και στους 57 η πέμπτη Μπέτις. Ένας βαθμός χρειάζεται πλέον στη Ρεάλ για να κατακτήσει και μαθηματικά το πρωτάθλημα.

Χωρίς ιδιαίτερο ρυθμό ξεκίνησε το ματς στη Βαρκελώνη, με τη Ράγιο να ανοίγει το σκορ στην πρώτη ευκαιρία του ματς. Ύστερα από όμορφη ομαδική προσπάθεια, ο Άλβαρο Γκαρθία με σουτ στην κλειστή γωνία του Τερ Στέγκεν έκανε το 0-1.

Η Μπαρτσελόνα προσπάθησε να αντιδράσει, αλλά δυσκολευόταν πολύ να δημιουργήσει. Κορυφαία και μοναδική ευκαιρία της στο πρώτο ημίχρονο ήταν στο 42′ όταν ο Γκάβι σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι, με τον Φεράν να σκοράρει στη συνέχεια, αλλά το γκολ του να ακυρώνεται καθώς στο σουτ του Γκάβι ήταν σε θέση οφσάιντ.

Ούτε στο δεύτερο ημίχρονο άλλαξε δραματικά το σκηνικό. Ο Τσάβι έριξε στο ματς τους Τραορέ και Λούκ Ντε Γιονγκ, αλλά ευκαιρίες η Μπάρτσα δεν δημιουργούσε. Στο 90′ οι γηπεδούχοι ζήτησαν πέναλτι για σπρώξιμο πάνω στον Γκάβι, το οποίο φάνηκε να υπάρχει, αλλά διαιτητής και VAR δεν είδαν παράβαση.

Τραορέ και Ντεμπελέ είχαν δύο καλές στιγμές στις καθυστερήσεις, με το 0-1 να μένει και να απομακρύνει ακόμα περισσότερο τη Ράγιο από την επικίνδυνη ζώνη. Μάλιστα αυτή ήταν η δεύτερη φετινή νίκη της Βαγιεκάνο επί των «μπλαουγκράνα».

Μπαρτσελόνα (Τσάβι): Τερ Στέγκεν, Ντεστ (46’ Λενγκλέ), Αραούχο, Έρικ Γκαρθία (71’ Ανταμά Τραορέ), Τζόρντι Άλμπα, Μπουσκέτς, Φρένκι Ντε Γιονγκ (60’ Νίκο), Γκάβι, Ντεμπελέ, Ομπαμεγιάνγκ (71’ Λούουλ Ντε Γιονγκ), Φεράν Τόρες (60’ Ντεπάι).

Ράγιο Βαγιεκάνο (Αντόνι Ιραόλα): Ντιμιτριέφσκι, Μπαγίου, Μάρας, Κατένα, Φραν Γκαρθία, Βαλεντίν (67’ Όσκαρ Τρέχο), Κομεσάνια (56’ Πατέ Σις), Ίσι (87’ Μάριο Ερνάντεθ), Ουνάι Λόπεθ (87’ Μάριο Σουάρεθ), Άλβαρο Γκαρθία – Ντεκά (56’ Γκουαρδιόλα).

Sports in

Φοβερό βίντεο: Η γκολάρα του Μπακούλα από την κερκίδα!

Η καταπληκτική γκολάρα του Μπακούλα σε ένα απολαυστικό βίντεο από την κερκίδα

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024