Παρασκευή 03 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Λάτσιο – Μίλαν 1-2: Ανατροπή τίτλου στο «Ολίμπικο» και κορυφή

Λάτσιο – Μίλαν 1-2: Ανατροπή τίτλου στο «Ολίμπικο» και κορυφή

Μέχρι το τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων η Μίλαν φάνηκε πως θα κάνει ακόμα ένα δώρο στην Ίντερ, αλλά τότε εμφανίστηκε ο Τονάλι που της έδωσε τη νίκη με ανατροπή (1-2) κόντρα στη Λάτσιο και την έστειλε στην κορυφή.

Η Λάτσιο μπορεί να προηγήθηκε μόλις στο 4ο λεπτό της αναμέτρησης με τον Ιμόμπιλε, ωστόσο αυτό δεν πτόησε τη Μίλαν, η οποία στο δεύτερο ημίχρονο κατάφερε να πετύχει την ολική ανατροπή στις καθυστερήσεις με τον Τονάλι και φεύγει με το διπλό από το «Ολίμπικο».

Πλέον η Μίλαν βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας και μετά από 34 αγώνες έχει 74 βαθμούς, ενώ στην δεύτερη θέση βρίσκεται η Ίντερ, η οποία απέχει μόλις 2 βαθμούς μακριά από την κορυφή, έχοντας μάλιστα και ένα παιχνίδι λιγότερο από τους Μιλανέζους.

Η Λάτσιο ξεκίνησε ιδανικά την αναμέτρηση και μόλις στο 4ο λεπτό του παιχνιδιού κατάφερε να ανοίξει το σκορ με τον Τσίρο Ιμόμπιλε, ο οποίος μετά τη σέντρα του Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς πετάχτηκε στην καρδιά της περιοχής και αφού νίκησε όλους τους αμυντικούς έκανε το 1-0 για τους γηπεδούχους. Aπό εκεί και πέρα η Μίλαν προσπάθησε να συνέλθει από το αρχικό σοκ και έχοντας περισσότερη ώρα την μπάλα στα πόδια της προσπάθησε να διασπάσει την άμυνα της Λάτσιο προκειμένου να φέρει το παιχνίδι στα ίσια.

Οι Ζιρού, Λέαο, Τονάλι και Ερναντέζ δεν μπορέσαν σε καμία από τις ευκαιρίες τους να ισοφαρίσουν και έτσι η λήξη του πρώτου ημιχρόνου βρήκε την Λάτσιο προηγούμενη με 1-0.

ΛΑΤΣΙΟ: Στρακόσα, Λάτσαρι (80′ Φελίπε), Πάτρικ (80′ Χισάι), Ατσέρμπι, Ράντου (63′ Μάρουσιτς), Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς, Λέιβα (61′ Κατάλντι), Αλμπέρτο (60′ Μπάσιτς, Άντερσον, Ιμόμπιλε, Τζακάνι

ΜΙΛΑΝ: Μενιάν, Καλάμπρια, Καλουλού, Τομόρι, Ερναντέζ, Τονάλι, Κεσιέ, Μεσίας (70′ Κρούνιτς), Ντίαθ (68′ Ιμπραχίμοβιτς), Λεάο, Ζιρού (68′ Ρέμπιτς)

Περισσότερα σε λίγο…

Sports in

Ξεκάθαρο μήνυμα του Μεντιλίμπαρ στους παίκτες: «Δεν θέλω ούτε λέξη για τελικό»

Ο προπονητής του Ολυμπιακού μίλησε στους παίκτες του, θέλοντας να βάλει τέλος στους πανηγυρισμούς, ενόψει της δύσκολης ρεβάνς με την Βίλα στο Καραϊσκάκη

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 03 Μαϊου 2024