Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μελανσόν: Η Λεπέν ηττήθηκε, ο Μακρόν κέρδισε την πιο ισχνή εντολή - Ο τρίτος γύρος τώρα αρχίζει

Μελανσόν: Η Λεπέν ηττήθηκε, ο Μακρόν κέρδισε την πιο ισχνή εντολή – Ο τρίτος γύρος τώρα αρχίζει

«Η Γαλλία αρνήθηκε να εμπιστευτεί τη Λεπέν και αυτό είναι καλό νέο για την ενότητα του λαού μας» είπε ο Ζαν - Λυκ Μελανσόν που μίλησε για μία πύρρειο νίκη του Μακρόν και κάλεσε τους Γάλλους να εκλέξουν το κόμμα του πρώτο στις βουλευτικές εκλογές

Το δικό του μήνυμα έστειλε ο Ζαν-Λικ Μελανσόν μετά τη νίκη του Εμανουέλ Μακρόν στις προεδρικές εκλογές της Γαλλίας.

«Οι κάλπες αποφάσισαν. Η Μαρίν Λεπέν ηττήθηκε. Η Γαλλία αρνήθηκε ξεκάθαρα να της εμπιστευτεί το μέλλον της, και αυτό είναι πολύ καλό νέο για την ενότητα του λαού μας. Ο κ. Μακρόν είναι ο χειρότερα εκλεγμένος πρόεδρος της Πέμπτης Δημοκρατίας. Η προεδρική μοναρχία του επιβιώνει από τύχη και υπό τον περιορισμό μιας εξαναγκαστικής επιλογής», είπε ο ηγέτης της Αριστεράς Ζαν – Λυκ Μελανσόν, ενώ χαρακτήρισε αδύναμη την εκλογή του. «Ο Μακρόν κολυμπάει σε έναν ωκεανό αποχών, λευκών και άκυρων ψηφοδελτίων», τόνισε αναφερόμενος σαφώς στο μεγάλο ποσοστό αποχής.

Στη συνέχεια απευθύνθηκε στην εκλογική του βάση καθώς μπροστά υπάρχει η μάχη των βουλευτικών εκλογών. «Οι σκέψεις μου στρέφονται στα μελλοντικά θύματα αυτής της κατάστασης. Οι άνθρωποι που είναι οικονομικά στριμωγμένοι και που δεν θα δουν τις τιμές να μειώνονται (…) Σε όλους αυτούς λέω «μην παραιτείστε». Αντιθέτως, να αναλάβουμε δράση, ειλικρινά, μαζικά (…) Η δημοκρατία μπορεί να μας δώσει την ευκαιρία να αλλάξουμε πορεία.

Μπορείτε να νικήσετε τον Μακρόν

Ο τρίτος γύρος αρχίζει απόψε. Στις 12 και 19 Ιουνίου αρχίζουν οι βουλευτικές εκλογές. Μπορείτε να νικήσετε τον κ. Μακρόν. Ένας άλλος κόσμος είναι ακόμα εφικτός αν εκλέξετε τους βουλευτές μας στις πρώτες θέσεις .Σας καλώ να με εκλέξετε πρωθυπουργό σας, σας καλώ να δημιουργήσουμε μαζί ένα νέο μέλλον για το λαό μας.

Sports in

Γιατί η απουσία του Χουάντσο Ερνανγκόμεθ «πληγώνει» τον Παναθηναϊκό… (vids)

Ο Παναθηναϊκός θα παίξει στο Βελιγράδι χωρίς τον Ερνανγκόμεθ, ο Εργκίν Αταμάν ψάχνει λύσεις για τη διπλή μάχη με τη Μακάμπι και η απουσία του Ισπανού είναι πολύ πιο σημαντική από όσο νομίζει κανείς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024