Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Βλάχος: Υψηλού επιπέδου προετοιμασία μαζί με την Ιταλία

Βλάχος: Υψηλού επιπέδου προετοιμασία μαζί με την Ιταλία

Ο προπονητής της εθνικής ομάδας πόλο μίλησε για την κοινή προετοιμασία της γαλανόλευκης με την Ιταλία

Σε υψηλούς ρυθμούς και με πολλά χρήσιμα συμπεράσματα συνεχίζεται το κοινό καμπ προετοιμασίας της «ασημένιας» ολυμπιονίκου εθνικής ομάδας πόλο των ανδρών με την αντίστοιχη της Ιταλίας στο Εθνικό Κολυμβητήριο Πειραιά, ενόψει της συμμετοχής της στο Euro Final του φετινού World League, που διεξάγεται 28-30 Απριλίου στην Ποντγκόριτσα.

Η προετοιμασία θα ολοκληρωθεί τη Δευτέρα του Πάσχα (οι διεθνείς έχουν ρεπό μόνο την Κυριακή του Πάσχα), οπότε και θα επιλεγεί η αποστολή (15μελής) που θα αναχωρήσει το απόγευμα της Τρίτης (26/4) για την Ποτγκόριτσα.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Θοδωρής Βλάχος, δήλωσε σχετικά στην ιστοσελίδα της ΚΟΕ:

«Η τετραήμερη κοινή προετοιμασία με την Εθνική Ιταλίας ολοκληρώνεται τη Δευτέρα του Πάσχα, αλλά ήδη τα τρία προπονητικά φιλικά που έχουμε δώσει από τη Μεγάλη Παρασκευή είναι πολύ δυνατά και πολύ χρήσιμα και για τις δύο ομάδες. Υψηλού επιπέδου προετοιμασία και μεγάλης δυσκολίας παιχνίδια που μας βοηθούν να αποκτήσουμε καλό αγωνιστικό ρυθμό ενόψει του πρώτου παιχνιδιού στην προκριματική φάση του World League την Πέμπτη εναντίον της Σερβίας. Δεν λείπουν οι τραυματισμοι και οι απουσίες από αυτή την προετοιμασία. Τη Δευτέρα θα αξιολογήσουμε την κατάσταση όλων των παικτών και θα επιλέξουμε τους 15 πιο έτοιμους να ταξιδέψουν στην Ποτγκόριτσα και να αγωνιστούμε για την πρόκριση στο Super Final του Ιουλίου στο Στρασβούργο».

Στην προετοιμασία παρέστη και ο Β´ Αντιπρόεδρος της ΚΟΕ και υπεύθυνος έφορος της ανδρικής υδατοσφαίρισης, Γιώργος Αφρουδάκης.

Ο Θοδωρής Βλάχος έχει καλέσει στο συγκεκριμένο καμπ τους εξής 18 πολίστες: Γιάννης Φουντούλης, Ντίνος Γενηδουνιάς, Μάνος Ζερδεβάς, Κώστας Γούβης, Νίκος Γκίλλας (ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ), Παναγιώτης Τζωρτζάτος, Δημήτρης Σκουμπάκης, Γιάννης Αλαφραγκής, Στάθης Καλογερόπουλος, Κώστας Γκιουβέτσης (ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ), Μανώλης Σολανάκης (ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ), Κώστας Λιμαράκης, Δημήτρης Δήμου (ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ), Νίκος Μητράκης (ΑΟ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ), Αλέξανδρος Παπαναστασίου, Κώστας Κάκαρης, Στέλιος Αργυρόπουλος – Κανακάκης (ΓΙΟΥΓΚ ΝΤΟΥΜΠΡΟΒΝΙΚ), Δημήτρης Νικολαϊδης (ΣΠΑΝΤΑΟΥ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ).

Από τη δική του πλευρά, ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Ιταλίας, Σάντρο Καμπάνια, έχει μαζί του τούς εξής αθλητές: Αντρέα Φοντέλι, Μάρκο ντελ Λούνγκο, Λούκα Μαρτσιάλι, Φρανσέσκο Κοντέμι, Μάσσιμο Ντι Μαρτίρε, Λούκα Νταμόντε, Σιμόνε Ρόσι, Γκονζάλο Ετσενίκε, Νίκολας Πρεσιούτι, Βιτσέντζο Ντόλτσε, Ματέο Ιόκι Γκράτα, Φρανσέσκο Ντι Φούλβιο, Λορέντζο Μπρούνι, Εντουάρντο Ντι Σόμμα, Πιέρε Πελεγκρίνι, Τζιάκομο Κανέλλα.

Sports in

Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ 87-91: Τον «κρέμασε» ο Σλούκας, έκαναν το 0-1 οι Ισραηλινοί

Με το… καλημέρα πλεονέκτημα αντίο για τους πράσινους. έχασαν ξανά από τη Μακάμπι (87-91) που αγωνία για τον Μπόλντγουιν.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024