Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ολυμπιακός: Μια γκίνια που θα σπάσει και δυο κλειδιά

Ολυμπιακός: Μια γκίνια που θα σπάσει και δυο κλειδιά

Το γκολ που… χρωστάει ο Μασούρας και η απόδοση Ροντρίγκες και Μαντί Καμαρά στη ρεβάνς

Τέσσερα παιχνίδια χωρίς νίκη συμπλήρωσε ο Ολυμπιακός στον πρώτο ημιτελικό με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, όπου το τελικό 0-0 δεν ήταν βέβαια αρνητικό αποτέλεσμα για τους Ερυθρόλευκους. Ακόμα κι έτσι, όμως, έμεινε για τέταρτο συνεχόμενο ματς χωρίς νίκη.

Το πιο ανησυχητικό, πάντως, είναι ότι σε αυτά τα τέσσερα ματς ο Ολυμπιακός σημείωσε μόλις δυο γκολ. Ένα στα Γιάννενα, ένα στο ντέρμπι με την ΑΕΚ στο Καραϊσκάκη και μηδέν στη Λεωφόρο και στην Τούμπα.

Θα μπορούσε να είναι καλύτερος ο συγκεκριμένος απολογισμός, καθώς ειδικά στο ντέρμπι με την ΑΕΚ ο Ολυμπιακός έχασε κλασικές ευκαιρίες, ενώ μόνο ο Μασούρας σε αυτήν τη σειρά των αγώνων έχει χάσει τρία γκολ, που για τα δικά του στάνταρ τα δύο θα μπορούσε να τα έχει βάλει.

Δυστυχώς, όμως, δεν τα έβαλε. Προσωπικά πιστεύω ότι πλησιάζει η στιγμή που θα σπάσει η γκίνια του και θα σκοράρει στη ρεβάνς με τον ΠΑΟΚ. Δεν σας κρύβω ότι θα το ποντάρω κιόλας και ελπίζω ο Γιώργος να με δικαιώσει.

Ο Πέδρο Μαρτίνς το έχει παλέψει αρκετά σε αυτήν τη σειρά των αγώνων. Σε κανένα από αυτά τα τέσσερα ματς δεν παρέταξε την ίδια ενδεκάδα, ενώ έκανε και πολλές αλλαγές κατά τη διάρκεια των αγώνων προσπαθώντας να βοηθήσει την ομάδα.

Βλέποντας τι έκανε και κυρίως τι δεν έκανε η ομάδα σε αυτά τα τέσσερα παιχνίδια, ξέρετε ποιο συμπέρασμα βγαίνει; Ότι πολύ σημαντικό ρόλο στη ρεβάνς με τον ΠΑΟΚ θα παίξει η απόδοση δύο παικτών: του Γκάρι Ροντρίγκες και του Μαντί Καμαρά.

Ο πρώτος είναι ο μοναδικός από τους ακραίους του Ολυμπιακού (σε αυτούς που υπολογίζονται αναφέρομαι φυσικά) που έχει εύκολη την προσωπική ενέργεια και είναι απρόβλεπτος στις κινήσεις του, ενώ ο δεύτερος, όπως διαπιστώσαμε και στην Τούμπα, όπου έπαιξε μπροστά από τον Εμβιλά και τον Μπουχαλάκη, ακόμα και σε μια απλώς σχετικώς καλή μέρα του έχει τη δυνατότητα να αλλάζει αισθητά την εικόνα της ομάδας. Νομίζω ότι και οι δύο θα είναι βασικοί στη ρεβάνς με τον ΠΑΟΚ και από την απόδοσή τους θα κριθούν πολλά.

ΥΓ. Χρόνια πολλά σε όλο τον κόσμο! Με υγεία και όσο το δυνατόν λιγότερα προβλήματα και περισσότερα χαμόγελα.

Sports in

LIVE: Αταλάντα – Λίβερπουλ

Παρακολουθήστε live στις 22:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Αταλάντα – Λίβερπουλ για τα προημιτελικά του Europa League. Τηλεοπτικά από Cosmote Sport 7 HD.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024