Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
O Γκάρι, το Καραϊσκάκη και το… ΣΕΦ

O Γκάρι, το Καραϊσκάκη και το… ΣΕΦ

Ο Γκάρι Ροντρίγκες που ομορφαίνει τον Ολυμπιακό, η ανωτερότητα στην Τούμπα και το 2-0 που φέρνει… Ευρωλίγκα

Δεν είναι και στα καλύτερά του ο Ολυμπιακός εδώ και καιρό, ειδικά στο διάστημα των πλέι-οφ. Ο Ολυμπιακός βλέπετε είναι μια κατηγορία μόνος του.

Μόνο στον Ολυμπιακό δεν αρκεί μόνο η ουσία, εν προκειμένω το πρωτάθλημα που είναι στα χέρια του με το +11 έξι αγωνιστικές πριν από το φινάλε, αλλά χρειάζεται η ομάδα να αποδίδει συνεχώς καλό ποδόσφαιρο και να παίρνει πάντα αποτελέσματα.

Είναι στο dna του συλλόγου, και καλώς είναι γιατί αυτό τον κάνει να διαφέρει από τους άλλους και να είναι η κορυφαία, με διαφορά, ομάδα στην Ελλάδα διαχρονικά.

Ο Ολυμπιακός που και στο Κύπελλο στον πρώτο ημιτελικό στην Τούμπα έδειξε πως είναι το «αφεντικό». Με τον Γκάρι Ροντρίγκες να κάνει ένα ακόμη πολύ καλό παιχνίδι οι Ερυθρόλευκοι κυριάρχησαν στην Τούμπα στο πρώτο μισάωρο, είχαν τις ευκαιρίες, είχαν το γκολ που δεν μέτρησε και έλεγξαν απόλυτα τον ρυθμό σε όλη την διάρκεια του αγώνα, με το 0-0 να αφήνει ανοικτούς λογαριασμούς σε ένα δυνατό ζευγάρι που όμως ο Ολυμπιακός είναι αυτός που θα κρίνει τον νικητή.

Αρκεί στο Καραϊσκάκη να εφαρμοστούν οι κανονισμοί και για τον ΠΑΟΚ, κάτι που δεν έγινε στην Τούμπα με την φάση του 26ου λεπτού. Το σκληρό μαρκάρισμα του Ακπόμ στον Μανωλά έπρεπε να οδηγήσει στην αποβολή του επιθετικού του ΠΑΟΚ, με τον ιταλό διαιτητή και το VAR να κρατούν «ζωντανό» τον Δικέφαλο του Βορρά.

Όπως και να έχει πάντως ο Ολυμπιακός έβγαλε αντίδραση μετά την κακή εικόνα στη Λεωφόρο, ο Γκάρι δείχνει όλο και περισσότερο πόσο σημαντικός είναι (πού θα πάει, αυτή η συνεργασία με τον Μασούρα με τα συνεχόμενα «πάρε-βάλε» θα φέρει αποτέλεσμα) και το 4-3-3 με τα τρία χαφ που έπαιζε κυρίως η ομάδα ταιριάζει πιο πολύ σε τέτοια παιχνίδια.

Στο Καραϊσκάκη πλέον οι Ερυθρόλευκοι έχουν το πάνω χέρι για να νικήσουν και να προκριθούν σε μια διαδικασία που θυμίζω πως το εκτός έδρας γκολ για την ΕΠΟ μετράει σε αντίθεση με ό,τι συμβαίνει στην Ευρώπη.

Και αν στο ποδόσφαιρο έχουμε ακόμη μέρες για το κρίσιμο ματς του Κυπέλλου, στον μπασκετικό Ολυμπιακό το αποψινό ματς με την Μονακό είναι… όλη η Ευρωλίγκα. Οι παίκτες του Μπαρτζώκα έδειξαν έτοιμοι στο πρώτο ματς κάνοντας το 1-0 και απόψε αν καταφέρουν να διπλασιάσουν τις νίκες τότε το Βελιγράδι δεν χάνεται.

Και αν ο Ολυμπιακός πάει στο Φάιναλ Φορ, φανταστείτε τι θα γίνει στην έδρα του Ερυθρού Αστέρα…

Το αποψινό ματς βεβαίως μόνο εύκολο δεν θα είναι. Δείτε τι έπαθε η Μπαρτσελόνα με την Μπάγερν και θα καταλάβετε. Αλλά μακριά από εμάς αυτά.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024