Καστελόριζο: Σημαία γίγας με τον Άγιο Γεώργιο ανυψώθηκε στο νησί
Πρόκειται για μία σημαία γιγαντιαίων διαστάσεων, 15x15m, την οποία εμπνεύστηκε ο πατέρας Γεώργιος Μαλτέζος και ο γνωστός καλλιτέχνης από την Ξάνθη.
Μια τεράστια ελληνική σημαία με τον Άγιο Γεώργιο ανυψώθηκε στο Καστελλόριζο και αποτελεί το έργο του καλλιτέχνη από την Ξάνθη, Στράτου Μυλωνά, ο οποίος είναι ιδιαίτερα ταλαντούχος και γνωστός για το έργο του.
Όπως αναφέρει το xanthinea.gr, πρόκειται για μία σημαία γιγαντιαίων διαστάσεων, 15x15m, την οποία εμπνεύστηκε ο πατέρας Γεώργιος Μαλτέζος και ο γνωστός καλλιτέχνης από την Ξάνθη ανέλαβε να τη δημιουργήσει για να ανυψωθεί τελικά στο Καστελλόριζο.

Στο όλο εγχείρημα ήταν καθοριστική και η συνεισφορά του Συλλόγου Χειμερινών Κολυμβητών Ορεστιάδας
. Μάλιστα, δεν είναι η πρώτη φορά που ο ταλαντούχος Ξανθιώτης έχει δημιουργήσει ένα έργο τεραστίων διαστάσεων.

Πρόσφατα, είχε φιλοτεχνήσει τη μορφή της Παναγίας σε εσοχή ψηλού βράχου κοντά στο αεροδρόμιο του Καστελόριζου, με την φράση «Η Παναγία μαζί μας».
- Όσα δίδαξε το Χόλιγουντ στην Κάμερον Ντίαζ
- Συνάντηση πέντε Επιταφίων σήμερα στην πλατεία Αριστοτέλους στη Θεσσαλονίκη
- Κριστιάνο Ρονάλντο και Αλ Νασρ στο στόχαστρο: «Οι αποφάσεις των διαιτητών άλλαξαν και όλοι ξέρουμε γιατί…» (vids, pics)
- Οργάνωση κουζίνας: Τα πιο πρακτικά gadgets που θα σας λύσουν τα χέρια
- Πυροσβέστες διέσωσαν μικρή αλεπού που είχε εγκλωβιστεί σε δεξαμενή στη Λαμία
- Πότε θα καταβληθούν οι συντάξεις Μαΐου
- Ο Ζήκος το… πιστεύει μετά το 3-0 από τη Βαγιεκάνο: «Η ΑΕΚ έχει τις περισσότερες πιθανότητες να προκριθεί»
- Κορυφώνεται η μαζική έξοδος του Πάσχα – Αυξημένα μέτρα της Τροχαίας, σε επιφυλακή το Λιμενικό
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 10.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/nazar-shkribliak-Y9WdqTFzZVw-unsplash-1-315x220.jpg)


































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442