Βίντεο – ανατριχίλα στο ΣΕΦ: Ο Ολυμπιακός διαλύθηκε, οι παίκτες έφευγαν με κάτω το κεφάλι, αλλά ο κόσμος έκανε αυτό…
Πάντα δίπλα στην ομάδα οι οπαδοί του Ολυμπιακού. Στήριξαν τους παίκτες και τον Γιώργο Μπαρτζώκα μέχρι το φινάλε και μετά το τέλος του παιχνιδιού τους αποθέωσαν, παρά τη συντριβή, δίνοντάς του ώθηση για τις μάχες που ακολουθούν στο Μόντε Κάρλο.
Στα καλά, αλλά και στα άσχημα. Πάντα εκεί. Πάντα δίπλα. Να στηρίξουν. Να φωνάξουν, να εμψυχώσουν. Να αποθεώσουν. Να δώσουν δύναμη. Ο Ολυμπιακός είναι μια γροθιά και αυτό φάνηκε και στο αποψινό παιχνίδι με την Μονακό για τα πλέι οφ της Euroleague.
Οι Ερυθρόλευκοι μπορεί να παρουσιάστηκαν αγνώριστοι στην αποψινή αναμέτρηση και να γνώρισαν τη συντριβή από τους Μονεγάσκους, αλλά ο κόσμος στάθηκε δίπλα στον Γιώργο Μπαρτζώκα και τους παίκτες του και απέδειξε ότι τους πιστεύει και τους στηρίζει.
Μετά το τέλος της αναμέτρησης οι οπαδοί του Ολυμπιακού, παρά την απογοήτευση για την άσχημη εμφάνιση και τη βαριά ήττα από την Μονακό, χειροκρότησαν τον προπονητή των Πειραιωτών και τους παίκτες της ομάδας, αποδεικνύοντας ότι βρίσκονται δίπλα τους.
Ο κόσμος αποθέωσε τους Ερυθρόλευκους και τους έδωσε δύναμη ενόψει των παιχνιδιών που ακολουθούν στο Μονακό, στις 27 και 29 Απριλίου. Δύο παιχνίδια, στα οποία η ομάδα του Μπαρτζώκα θέλει τουλάχιστον μία νίκη για να στείλει τη σειρά σε πέμπτο ματς.
Δείτε το βίντεο:
Get yourself someone who appreciates you as much as Olympiacos fans appreciate their team…
Το συγκρότημα θα παρουσιάσει ζωντανά το νέο του άλμπουμ «Οργή Λαού» καθώς και τραγούδια μέσα από όλη του τη δισκογραφία, όπου συχνά πρωταγωνιστούν οι στίχοι σπουδαίων Ελλήνων ποιητών.
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.
Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ του Ολυμπιακού και ο Κέντρικ Ναν του Παναθηναϊκού συμπεριλήφθηκαν στην δεύτερη καλύτερη πεντάδα της χρονιάς, όπως ανακοίνωσε η Euroleague.
Ρεπορτάζ της μεγαλύτερης ιταλικής εφημερίδας αναφέρει ότι ο Πεπ Γκουαρντιόλα είναι ανοιχτός στο να αναλάβει την Εθνική Ιταλίας, ακόμη και από τη νέα σεζόν!
Τα τριετή πρότζεκτ που ανέλαβε ο Ράφα Μπενίτεθ στην Έβερτον και στη Θέλτα απέτυχαν με κρότο και τώρα παίρνει την ίδια τροπή η δουλειά του στον Παναθηναϊκό.