Μεγάλη ζημιά με Ζαμπά στον ΠΑΟΚ
Ο Λέο Ζαμπά υπέστη κάκωση δευτέρου βαθμού στον ώμο και θα μείνει για αρκετό καιρό στα πιτς.
Η ατυχία χτύπησε την… πόρτα του Λέο Ζαμπά, που αποχώρησε τραυματίας από τον ημιτελικό Κυπέλλου του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό.
Οι εξετάσεις επιβεβαίωσαν τους φόβους στο «ασπρόμαυρο» στρατόπεδο, με τον Βραζιλιάνο άσο να μένει εκτός δράσης για περίπου τρεις εβδομάδες!
Όπως ενημέρωσε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ο Ζαμπά υπέστη κάκωση δευτέρου βαθμού στον ώμο και είναι πολύ πιθανό να χάσει το υπόλοιπο της εφετινής σεζόν.
Το πλήγμα είναι μεγάλο για τον δικέφαλο του βορρά, σε μια περίοδο που ο Ραζβάν Λουτσέσκου είχε επαναφέρει στα πλάνα του τον 23χρονο παίκτη.
Η ενημέρωση από τον ΠΑΟΚ αναφέρει:
«Κάκωση δευτέρου βαθμού στον ώμο υπέστη ο Λέο Ζαμπά, που αναμένεται να μείνει εκτός δράσης για περίπου τρεις εβδομάδες».
- Ένας «μαέστρος» για τον Ολυμπιακό – Ποιος είναι ο Μικέλε Μπαράνοβιτς (vids)
- Super League: Συνέχεια στη μάχη της παραμονής με την 3η αγωνιστική των play out
- Σίνερ: «Θέλω να είμαι στην καλύτερη φόρμα για το Ρολάντ Γκαρός»
- Τα δεδομένα με τον Ταϊρίκ Τζόουνς ενόψει playoffs της Euroleague
- «Διπλό» στο Σαν Αντόνιο οι Μπλέιζερς, αγωνία για Γουεμπανιάμα (103-106) – Μπρέικ των Σίξερς και 2-0 οι Λέικερς
- Σίγουρος ο Βενγκέρ: «Η Άρσεναλ θα πάρει το πρωτάθλημα»
- Ξεκάθαρος ο Λουίς Ενρίκε: «Οι τελευταίοι πέντε ή δέκα αγώνες ήταν οι χειρότεροι…»
- Η δύσκολη εξίσωση με τους ξένους διαιτητές των πλέι οφ τίτλου
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 22.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/bryan-goff-MCoMZazPC9E-unsplash-1-315x220.jpg)


















































![Πέφτει η ζήτηση, ανεβαίνουν οι τιμές για τα Airbnb [γραφήματα]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/taylor-heery-8DlbPCxfGHA-unsplash-315x220.jpg)















Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442