«Έκλαιγε όλο το εκκλησίασμα…» – Συντετριμμένη η Χατζηβασιλείου με κίνηση ιερέα
Η παρουσιάστρια πήγε στο νομό Πέλλας και φρόντισε να κρατήσει επαφή με τους διαδικτυακούς της φίλους.
Η Βίκυ Χαζτηβασιλείου βρίσκεται εκτός Αθηνών για τις διακοπές του Πάσχα και ήρθε αντιμέτωπη με έναν γεγονός που τη συγκίνησε βαθιά.
Η παρουσιάστρια πήγε στο νομό Πέλλας και φρόντισε να κρατήσει επαφή με τους διαδικτυακούς της φίλους.
Στο τελευταίο βίντεο που ανέβασε η Βίκυ Χατζηβασιλείου έδειξε έναν ηλικιωμένο παππά που συγκίνησε όλους τους παρευρισκόμενους με την κίνησή του.
Η συγκινητική ανάρτηση της Βίκυς Χατζηβασιλείου
«Ο παπά Γιώργης, στα 90 του και ασθενής, κουβαλάει στην πλάτη του το Σταυρό του Μαρτυρίου στη Θεία Λειτουργία των Παθών! (Εκκλησία του Αγίου Αθανασίου στο χωριό Νέος Άγιος Αθανάσιος Ν Πέλλας). Έκλαιγε όλο το εκκλησίασμα…. Και του χρόνου παπά Γιώργη μου», έγραψε στη λεζάντα του βίντεο που πόσταρε η Βίκυ Χατζηβασιλείου στο Instagram.
Δείτε το συγκινητικό βίντεο
View this post on Instagram
- Ο Ερντογάν, η απόπειρα πραξικοπήματος και η «Νέα Τουρκία»
- Αποσύρεται από την υπόθεση του Τολιόπουλου ο ΠΑΟΚ
- ΣΥΡΙΖΑ: Ο Γιάννης Αμανατίδης νέος γραμματέας της Κ.Ο. – Θα στείλει επιστολή για επιστροφή Πολάκη – Το Σάββατο η εκλογή προέδρου
- Κιλκίς: Φωτιά ξέσπασε σε αγροτοδασική έκταση στο Πολύκαστρο – Σηκώθηκαν δύο αεροσκάφη
- Ιράν: Νέο κύμα αμερικανικών πληγμάτων – «Το Ορμούζ παραμένει κλειστό»
- Οι «Τρωάδες» στην Επίδαυρο εγκαινιάζουν μια νέα εποχή προσβασιμότητας στον πολιτισμό
- Το Ισραήλ σκοτώνει ακόμα 4 αμάχους στη Γάζα – Ανάμεσα τους και ένα παιδί και οι γονείς του
- Η Ελλάδα μεταξύ των χωρών που αντιδρούν στον ευρωπαϊκό φόρο άνθρακα στα καύσιμα
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 15.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/jamie-macpherson-KTIVMMOXNu8-unsplash-1-315x220.jpg)




































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442